Почетна » Студент ДИФ-а тражи посао: „Ја ћу све да радим, а ви одредите колико то вреди“

Студент ДИФ-а тражи посао: „Ја ћу све да радим, а ви одредите колико то вреди“

од admin
0 коментар

Нема младе особе којој се не дигне коса на глави када чује причу о „данашњој омладини“, која је у свим вековима и декадама лења и халапљива. Не знају они како се тешко живело у легендарно јуначко доба, познатије као „моје време“.

Да се нове генерације не плаше да засуку рукаве, па чак и раде за „дај-шта-даш“, показао је један креативни оглас који је пре неколико дана освануо на Бановом брду.

– Треба Вам помоћ??? Ту сам! Радим све физичке послове за дневницу коју одредите ВИ!!! – пише на несвакидашњем огласу, са потписом „студент Дифа“.

Јавили смо се на оглас и упознали његовог вредног и оригиналног аутора.

Rad u magacinu se najčešće nudi studentima

Рад у магацину се најчешће нуди студентима

– Када сам кренуо на студије, договорио сам се са родитељима да ми они шаљу новац за основне потребе, а да за џепарац зарађујем сам. Пробао сам да радим преко студентских задруга, али једини послови који су се тамо нудили били су целодневни, од шест ујутру до касно увече, што ми не одговара због предавања. Схватио сам да ћу више постићи ако направим неки креативни оглас и радим повремене послове – испричао нам је овај младић.

Он додаје да одредити цену свог рада није нимало лако.

Momci neretko rade na utovaru

Момци неретко раде на утовару

– Спреман сам да радим различите послове – неки ће бити лакши, неки тежи, неки ми неће одузети много времена, тако да је тешко утвридити фиксну сатницу. Такође, не желим да ме људи не позову само зато што им не одговара цифра – ако немају новца, могу да ме контактирају, па ако ми одговарају време, посао и хонорар, прихватићу – објашњава младић, који је одабрао да се потпише као „студент Дифа“ да би указао на своју физичку снагу и спремност да се лати тешких послова.

Д. Тулимировиц   Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар