Почетна Локалне вестиБеоград УКРАЛИ ЦЕО АУТОБУС: Неприметно га склонили с улице, па оставили у близини!

УКРАЛИ ЦЕО АУТОБУС: Неприметно га склонили с улице, па оставили у близини!

од admin
0 коментар

Запослени у ГСП-у верују да се ради о професионалцу који или ради за њих, или за неког приватника, јер верују да особа која има дозволу за Б категорију не би знала ни да стартује возило

Возило ГСП-а које је за време празника украдено из погодна на Карабурми, пронађено је паркирано у једној споредној улици у том насељу. Ипак лопови нису мировали па су из њега однели 30 литара дизела.

– Био је паркиран у Вишњичкој улици, али је пронађено у близини. Из њега је извађено око 30 литара дизела, а аутобус, као и неколико возила, је оштећен – рекао је за Блиц саговорник из ГСП-а.

Ипак, извор овог листа је уверен да лопови нису могли да украду возило без помоћи неког од запослених, јер сматра да је украденим возилом управљао неки професионалац, неко ко ради за ГСП или неког приватника, јер према његовим речима, особа која има Б дозволу не би знала ни да стартује аутобус.

– Потребно је и да има кључ, али и да прође поред обезбеђења.

Међутим, запослени у ГСП су потврдили да је аутобус украден с улице, где је и био паркиран због мањка простора на паркингу у погону Карабурма.

Foto: Wikipedia/burts

– Надзор над тим возилима ноћу обавља задужени радик који их обилази. Међутим, у ноћи када је возило обијено, он није на време обишао аутобусе, због чега је покренут дисциплински поступак против њега.

Подсетимо, још једна крађа аутобуса се догодила 2013. године на Бановом браду, када је двадесетчетворогодишњи Радован Р. сео за волан линије 512 и возио га све док није направио саобраћајну несрећу.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар