Почетна » УПОЗНАЈТЕ ПОКИЈА Прича о псу за којим је трагао цео Вождовац, након мале забуне, ипак добила СРЕЋАН КРАЈ

УПОЗНАЈТЕ ПОКИЈА Прича о псу за којим је трагао цео Вождовац, након мале забуне, ипак добила СРЕЋАН КРАЈ

од admin
0 коментар

„Изгубљен пас! Да ли сте видели овог пса?! Ако га видите, позовите овај број…“, писало је дечјим рукописом изнад цртежа пса на огласу полепљеном недавно на бандерама на вождовачким улицама. Слика срцепарајућег натписа муњевито се проширила друштвеним мрежама, а цела прича сада је добила епилог – и то срећан.

Београђанка која је поделила ову поруку и цртеж на свом профилу на интернету написала да је да је у једном тренутку одлучила да позове број исписан на огласу, да би проверила да ли је пас пронађен. Мушкарац који јој се јавио рекао је да они имају пса лабрадора и да је он код куће.

После неког времена исти човек је позвао њу и рекао да његов син има везе са тим огласом, тачније да су га малишан и његова другарица написали, а да су оставили број дечаковог оца јер су једино тај број знали напамет. Наиме, деца су псу дала име Поки, чувала су га и хранила у дворишту ОШ „Веселин Маслеша“, а онда их је растужило то када су видели да је нестао.

Iako je došlo do zabune, priča je dobila srećan završetak

И потрага за Покијем је настављена. Велики број суграђана тражио је пса који „има жуту огрлицу и краћи реп, пошто је исечен“, како је и објашнено у огласу који је разнежио многе. Само дан након што је оглас пренет на друштвене мреже, јавила се девојка која је удомила пса, ни не знајући да га неко тражи.

 

Девојка која је пронашла животињу позвала је наведени број телефона и обаветила дечака да је Поки код ње, те да је хтела да га удоми, али да ће испоштовати одлуку њега и његових школских другара.

Pokija udomila mlada Beograđanka

– Супер се сналазимо за сада. Ово је била љубав на први поглед – јавила је редакцији „Блица“ девојка која је пронашла и удомила траженог пса.

Отац дечака је после неког времена назвао девојку и рекао да је најбоље да пас остане код ње, јер ће му ту бити сигурније и лепше. Одушевљени су били сви, чак и пас, за ког нова власница каже да је јако срећан и дружељубив, и да се види да су га чувала деца.

Oduševljeni Tviteraši savetuju novu vlasnicu da povremeno obraduje školarce

Корисници друштвених мрежа су одушевљени што је пас пронађен и што је завршио у добрим рукама, па девојци која га је удомила саветују да повремено прошета Покија до школског дворишта и обрадује малишане.

Јованка Нинковић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар