Почетна » Упуцао супругу па себе у хотелу „Славија“?

Упуцао супругу па себе у хотелу „Славија“?

од admin
0 коментар

Супружници Слађан (49) и Данка (35) Блажић пронађени мртви у београдском хотелу „Стара Славија“. На телима повреде од ватреног оружја. Поред мушкарца налазио се пиштољ, а у руци неактививирана ручна бомба

БЕЖИВОТНА тела брачног пара Блажић, Слађана (49) и Данке (35) пронађена су синоћ око 19 часова у хотелу „Стара Славија“ у Београду. Њих је пронашло особље хотела у старом делу зграде, у соби 129, коју су изнајмили на један дан.

Како незванично сазнајемо, на телима супружника биле су видљиве ране из ватреног оружја, а поред мушкарца пронађен је пиштољ. Такође, у његовој руци налазила се и неактивирана ручна бомба, због чега се сумња да је реч о убиству и самоубиству.

– Супружници су се у хотел пријавили јутрос. Дошли су аутомобилом марке „пежо 206“ око три сата ујутру, и требало је да се одјаве вечерас – у ходу нам је испричао један од запослених у хотелу „Стара Славија“.

Особље познатог престоничког хотела није желело да коментарише трагичан догађај, будући да је увиђај трајао неколико сати. Ипак, како смо успели да сазнамо, Слађан и Данка су требали да се одјаве до 18 часова. Међутим, из засада неутврђених разлога, они нису желели да изађу из собе. Закључали су се, а после неког времена, радник обезбеђења провалио је унутра и затекао стравичан призор. Одмах је позвао припаднике МУП Србије.

Шта је претходило страшном чину пуцања у супругу, а затим у себе, остаће мистерија док полицијска истрага не буде окончана.

Незванично, брачни пар Блажић је из Обреновца. Обоје имају полицијски досије. Слађан је хапшен због насиља у породици, а Данка је имала проблема са законом због крађе.

ЦРНА СТАТИСТИКА

Крајем јануара ове године, Марко М. (30) извршио је самоубиство скочивши са петог спрата старог дела хотела „Славија“ у унутрашње двориште. За собом је оставио опроштајно писмо.
Инцидент се недавно догодио и у ресторану „Мала Славија“, када се познати певач народне музике, Хасан Дудић, потукао са двојицом мушкараца.

Г. Н.     Новости 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

17 + 5 =