Почетна Локалне вестиБеоград Весићев „аутић“ у кинеској радњи, новац фондацији у којој су и водитељи Пинка

Весићев „аутић“ у кинеској радњи, новац фондацији у којој су и водитељи Пинка

Робна кућа Панда

од Жељко Маторчевић
0 коментар

У робној кући Панда почела је продаја играчке „Весићева покретна канцеларија“, објавио доскорашњи заменик градоначелника Београда Горан Весић.

„Када су ми се наши кинески пријатељи обратили са молбом да дозволим коришћење мог имена за играчку са задовољством сам то учинио“, написао је Весић на Твитеру.

Весић је навео да играчка кошта 360 динара са ПДВ, те да ће сав приход робна кућа Панда уплаћивати Фондацији за децу и омладину Београда „Гнездо“.

„Тако да куповином играчке помажемо другој деци којима је та помоћ потребна“, навео је Весић.

 

На сајту Фондације за децу и младе Београда „Гнездо“ је наведено да је то „непрофитна организација основана са циљем предузимања активности усмерених на бригу, праћење потреба и пружање подршке односно помоћи деци и младима који живе на територији града Београда, а чије породице својим капацитетима не могу у потпуности да испуне њихове потребе, као и ради обезбеђивања њиховог безбрижнијег детињства и одрастања пружањем помоћи и подршке у свим сферама живота“.

Наведено је и да су у Управном одбору фондације, између осталих, новинарке Верица Брадић и Сања Лубардић, редитељ Лазар Ристовски, глумац Виктор Савић, тренер ФК Црвена звезда Дејан Станковић, фудбалер Партизана Лазар Марковић, певачица Јелена Карлеуша, управник Народног позоришта Светислав Гонцић, водитељ Огњен Амиџић…

 

Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар