Почетна » (ВИДЕО) БЛОКАДА: Грађани блокирали радове на Тргу републике

(ВИДЕО) БЛОКАДА: Грађани блокирали радове на Тргу републике

од admin
0 коментар

 

Као што је и речено, данас су ти радови и блокирани.

 

„Ми ћемо данас у 12 сати на Тргу Републике блокирати багере и нећемо дати да се наставе радови, који подсећају као да је неко ратно време, време које није нормално“, рекао је Бастаћ гостујући на Н1.

Он додаје да бетонске баријере у центру града нису нормална слика.

Први човек Старог града каже да је ово јасна порука свим грађанима Старог града да су кажњени што нису гласали за Српску напредну странку.

„Референдум је вид притиска да ови радови стану, а док не буде одрђжан референдум ми ћемо блокирати радове сваки дан. Данас је 26. дан како је направљен договор општине Стари град и грађана, ми имамо канцеларију за одбрану Калемегдана и дежура се сваки дан на месту где би била почетна станица за жичару, јер то није ни гондола“, изричит је Бастаћ.

На питање да ли су тачне оптужбе заменика градоначелниак Горана Весића да општина, односно СЦ „Милан Гале Мушкатировић“ дугује 90 милиона динара за неплаћене рачуне, Бастаћ је рекао да је то тачно, јер општина не добија довољно новца од Града, који расподељује новац.

„Карта за базен би, да би он био исплатив, требало да буде 20 евра, а кошта 300 динара да би сви грађани могли да га користе. Нека нам Град отпише дуговање, као што су то урадили на пример Центру Сава“, поручио је Бастаћ гостујући на Н1.

Инфобриф, Н1/Герила.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар