Почетна » (ВИДЕО) ОКУПАО СЕ ИСПРЕД КОМУНАЛНОГ: Ј.бе се вама што Чмира нема воду!

(ВИДЕО) ОКУПАО СЕ ИСПРЕД КОМУНАЛНОГ: Ј.бе се вама што Чмира нема воду!

од admin
0 коментар

Мирославу Радојчићу су већ месец дана у породичној кући суве славине јер су комуналци грешком исекли цев.

Лазаревчанин Мирослав Радојчић (55) окупао се испред седишта комуналног предузећа у знак протеста што већ месец дана у његовој кући нема воде.

Док је изводио овај необичан перформанс, пришао му је и директор комуналног, који се у шали понудио да му опере леђа.
– Није мени до зезања јер већ месец дана немам воду. Они твоји лудаци су исекли цеви и направили хаварију. Запушена ми је инсталација, а вама се ј.бе што Чмира нема воду – беснео је Радојчић обраћајући се директору Милисаву Крстовићу.

Мирослав каже да су недаће кренуле кад су приликом раскопавања Улице Загорке Драговић комуналци исекли цеви.
– Почели су нешто да прчкају, па им се изгледа није дало. Онда су донели котур с гуменим цревом од 100 метара кроз који су пустили воду. Мислио сам да ме зајебавају – објашњава Мирослав:
– Три недеље заредом сам долазио код директора комуналног. Пет пута ми је обећао: „Не брини, иди, Чмиро, кући и кад дођеш, вода ће те сачекати на чесми!“ За ове три недеље, колико видим, једино сам ја дувао! Е, нећеш га, мајчин сине! Има да се купам сваки дан испред комуналног, па нек види народ какви су то злотвори – у заносу обећава Радојчић.

Иначе, он је познат у Лазаревцу по томе што је пре десетак година отворио зоо-врт. На нешто више од једног хектара он одгаја преко три стотине врста животиња.

Дошао да му опере леђа… Милисав Крстовић и Мирослав Радојчић

Обећање
ДИРЕКТОР РЕШИО ДА ПРОДУВА ЦЕВ!

Директор комуналног Милисав Крстовић каже да је упознат с Радојчићевим проблемом, али да комунално има обавезу да одржава само градску инсталацију. Он објашњава да Радојчић нема добар притисак воде јер је инсталација у његовој кући запушена. Ипак, обећао је Радојчићу да ће тај проблем бити решен и по цену да неко од његових сарадника добије отказ.

 

 

Гане Ђорђевић,КУРИР

Можда ти се свиди

Оставите коментар