Почетна » ВОДА НОСИЛА ЉУДЕ, ВЕТАР КИДАО ФАСАДЕ Драматични снимци ужасног невремена које је погодило Београд (ВИДЕО)

ВОДА НОСИЛА ЉУДЕ, ВЕТАР КИДАО ФАСАДЕ Драматични снимци ужасног невремена које је погодило Београд (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Јака киша која је јуче погодила делове главног града, направила је хаос у појединим крајевима Београда, а у води су сем камења и грања запливали и контејнери за смеће, али и људи. Управо такву сцени забележили су становници Бановог брда.

 

Према речима мештана, бујица је најјача била у Ваљевској улици, а ово чак и није први пут да људи запливају том саобраћајницом. Како додају комшије, убрзо потом зачуле су се екипе Хитне помоћи и ватрогасци, међутим, информација да је човек озбиљније повређен засад нема.

 

Цео крај претворио се у огромну бару, што је умногоме отежало саобраћај, па су возачи били приморани да успоре.

 

Ништа мање муке нису имали ни пешаци, јер се прећи улицу преко клизавог пешачког прелаза и мимоићи се са аутомобилима и камионима који су запљускивали све око себе чинило готово немогућим.

 

Камере суграђана забележиле су ситуацију и ван коловоза, те се јасно види да је вода направила проблем и на бројним јавним површинама, сливајући се низ паркове, степенице и шеталишта.

 

На Видиковцу олуја откинула фасаду са загрде

Ни олуја која је претходне вечери погодила већи део престонице, није заобишла станаре зграде у Видиковачком венцу 75 са које је по ко зна који пут у последњих пет година отпао повећи део фасаде.

Срећом, ни овога пута, баш као ни раније, није било повређених, али је поново причињена значајна материјална штета. Први пут фасада је отпала 2014. године, затим 12 месеци касније и ево, сада поново. Фотографије можете погледати ОВДЕ. Иначе, ради се о делу Видиковца у близини којег се налазе два вртића и школа.

А.Р.    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар