Почетна Локалне вестиБеоград Возач 95-ице данас ПРЕПАО путнике код Бувљака

Возач 95-ице данас ПРЕПАО путнике код Бувљака

од admin
0 коментар

Сви који се возе 95-ицом знају каква ‘голгота’ је у питању – свакодневна гужва, поготово у ове тропске дане, када се сви боримо за само још један удах. Тренутна температура у Београду је 30 степени, а грађани се изгледа томе још нису надали.

Срећом, Соларис из Пољске нас је баш обрадовао, када смо решили да унесемо мало новина у саобраћај и на улице главног града.

Купили смо нове, плаво-жуте бусеве са климом, који су грађанима тренутно једини спас. Верујемо да када их угледате ”полудите” од среће.

Једна од тих нових налази се и на линији 95, која саобраћа од Блока 45 до Борче 3, у којој се данас догодило нешто сасвим несвакидашње.

Наиме, путници који су данас око 14:20 сати били у плаво-жутој, климатизованој 95-ици, која се у том тренутку налазила код Бувљака, присуствовали су обраћању возача свима у возилу.

– Ако не затворите прозоре, угасићу климу – рекао је возач на микрофон, што се чуло свуда у бусу.

Иако није био нимало пријатан јер се грађанима није обратио уз молбу, већ је звучало више као наређење, сви су га послушали. Људи су устајали са својих седишта, што је, и сами знате, реткост у београдском саобраћају, и урадили шта им је рекао.

– Ситуација којој сам присуствовала, помало ме је збунила. Одједном је само дрекнуо, препао нас и сви смо се згледали, али смо га послушали. Изашавши из аутобуса помислила сам да ли то ми Срби ипак највише реагујемо када нам нареде, а не када нас уз лепу реч замоле да нешто урадимо – закључила је за Дневно.рс суграђанка Милица М, која је изашла на станици код Сава центра.

 

(dnevno)

Можда ти се свиди

Оставите коментар