Почетна » ВОЖДОВАЦ: Професор Средње занатске школе ударио ученика у гениталије и објаснио да се тако ради и са пит бул теријерима!

ВОЖДОВАЦ: Професор Средње занатске школе ударио ученика у гениталије и објаснио да се тако ради и са пит бул теријерима!

од admin
0 коментар

Вождовац: Председник општине А. Савић запослио своју свастику на место свог помоћника, професор са новим приступом у васпитавању ученика, противзаконито запошљавање директора Средње занатске школе, лажне дипломе…

 

Док смо трагали за истином на основу информација од некад челних људи са подавалског региона а који су неки и данас у СНС-у, у вези А. Савића предс. општине Вождовац, др. Небојше Стефановића некадашњег председника градског одбора СНС и осталих, Жиг Инфо је наишао на неке запањујуће информације са доказима.

Наш извор (име познато редакцији) нам је послао мејл следеће садржине:

„Пошто сам Вашу вест објавио на Фејзбук страници везано за проблеме у селу Зуце, забрањено ми је од стране МЗ Пиносава …………….. али Вам шаљем документе који су лично везани за мене обзиром да су политички мотивисани, док сам јос радио на месту професора у Средњој занатској школи. Наиме као тадашњем члану Српске радикалне странке и организатору доласка Алаксандра Вучића 2009. године у време предизборне кампање у хуманитарне сврхе, радни однос који ми је прерастао у неодређено није усвојен, а обзиром да као одговорна особа и разредни старешина нисам желео да потписујем дипломе без законског покрића, јер око 20 професора заједно са садашњим директором немају одговарајућу стручну спрему, ја сам из школе одстрањен. У прилогу Вам шаљем моје обраћање министру полиције Небојши Стефановићу, министру правде, посланичкој групи Снс, градском секретару за образовање и све без успеха. И дан данас се у Средњој занатској школи издају дипломе ван закона. Једноставно и отворено речено,јер се у школи налази црногорска гарнитура коју је подржавао и председник општине Раковица, господин Миличковић. У прилозима ће те видети шта се све ради у школи, како се малтетирају деца, записнике просветних инспектора о противзаконитом раду, шутирање деце у гениталије. Заснивање радних односа ван законских процедура и сл. Ако Вам се учини несто занимљиво,ја Вам дајем сагласност да све објавите.“

применио методу раздвајања пит бул теријера
 
 
 
 
противзаконито заснован радни однос директора Средње занатске школе Милована Марковића
 

Из документације, поред осталог, можемо сазнати како професор васпитно удара у гениталије што је највероватније стил васпитавања који се још нигде није, ваљда, могао десити.

Жиг Инфо се већ неко време бави проблемима на општини Вождовац, посебно местима подно Авале. Чекамо неке одговоре од општинских институција као и документе које имамо право добити на основу Закона о јавном информисању (чл. 15) да би најзад потпуно објективно објавили неке запањујуће вести о тамошњој власти, корупцији, рекетирању, расцепу СНС-а на две струје. И даље ћемо покушавати телефонски добити неке главне актере.

Оно што је проверено је да се десило врло интересантно рођачко запошљавање у општини Вождовац где је председник Александар Савић поставио за помоћника председника општине Вождовац ни мање, ни више већ своју свастику Наташу Анџић (1990) по ресењу 112-133 / 2015 од 18. 05.2015год.

Д.Ј.П.

Можда ти се свиди

Оставите коментар