Почетна » Вучић градоначелнику Београда: Мали, постави осветљење, да не бих ја постављао

Вучић градоначелнику Београда: Мали, постави осветљење, да не бих ја постављао

од admin
0 коментар

Премијер Александар Вучић наложио је данас градоначелнику Београда Синиши Малом да још данас постави празнично осветљење у улици Кнеза Милоша, јер и грађани више троше кад им је лепа атмосфера

БЕОГРАД – Премијер Александар Вучић наложио је данас градоначелнику Београда Синиши Малом да још данас постави празнично осветљење у улици Кнеза Милоша, јер и грађани више троше кад им је лепа атмосфера и кад Београд изгледа као и друге метрополе.

„Јуче сам викао на Синишу Малог што је поставио светиљке у неким деловима града, а није у улици Кнеза Милоша“, рекао је премијер на састанку са Нордијском пословном алијансом.
Вучић је констатовао да светиљке нису постављене само због лењости, јер „не раде суботом“.

„А народ кад види лепо, тад више троши и расте БДП. Али, овде неки размишљају ‘нећу прековремено да радим, кад ми не плаћате и нећу ни да урадим'“, рекао је Вучић.

Према његовим речима, Београд ће за Нову годину изгледати као светска метропола, али је проблем у томе, рекао је он, што не можете да натерате људе и немају сви визију какву имате ви.

„И, постави то Синиша данас, да не бих ја то постављао у Кнеза Милоша. Знам какве су светиљке купљене, колико су лепше. Аман, окачи их, да народ види, да не стоје у магацину. Шта се смејеш Синиша, а разумео си“, рекао је премијер шаљивим тоном.

Танјуг/Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар