Почетна » ЗА НЕВЕРИЦУ У Београду постоји аутобус у којем се путници свако јутро МЕЂУСОБНО ПРЕБРОЈАВАЈУ, само да би доказали да НИСУ НЕВИДЉИВИ

ЗА НЕВЕРИЦУ У Београду постоји аутобус у којем се путници свако јутро МЕЂУСОБНО ПРЕБРОЈАВАЈУ, само да би доказали да НИСУ НЕВИДЉИВИ

од admin
0 коментар

Након што је „Блиц“ открио да у Београду постоји линија са једним поласком и нула путника, барем према подацима из студије Саобраћајног факултета, муњевито су стигле и реакције путника. Они се сада пребројавају и чуде како је могуће да их нико није видео.

– Јуче сам избројао 16 путника, а јутрос 15. Не знам како је могуће да је неко успео да изброји нула. Па, у 6.10 ујутро, тешко да је и један аутобус у Београду празан – казао нам је путник из Заклопаче.

Они свакодневно јутарњим поласком одлазе из Врчина и Заклопаче ка Гроцкој, чијој општини иначе и припадају и са којом им је та линија директна веза. Признају да се не гурају и не туку за место, али да су невидљиви – нису. А то су доказали и фотографијом.

Међутим, путнике не брине то да ли их неко види или не, већ што је након бројања од Саобраћајног факултета стигао и предлог Секретаријату за јавни превоз да се линија укине.

Надлежни ће то тек разматрати.

– Ако укину 354, људи ће морати да преседају на две или три приградске линије, а верујте да то није тако лако као у граду – жале се путници.

М. Бељан   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар