Почетна » ЗБОГ СЛИКЕ ДЕЧАКА СА КОКИЦАМА ПЛАЧЕ ЦЕЛА СРБИЈА: Потресна прича малог бескућника!

ЗБОГ СЛИКЕ ДЕЧАКА СА КОКИЦАМА ПЛАЧЕ ЦЕЛА СРБИЈА: Потресна прича малог бескућника!

од admin
0 коментар

Седео је на плочнику, држао је у крилу кокице. Вероватно му је неко од пролазника купио, изгледао је као да му је то први оброк тог дана

Београђанка Данијела Јеремић 9. септембра 2012. запутила се у уобичајену шетњу фотографисања зграда у Београду. Међутим, ухватила је нешто друго – за њу један од дирљивијих призора који је икада видела, а то је морала и да забележи оком објектива.

Шетајући улицом налетела је на дечака. И то не било каквог.

Био је то мали бескућник, који је седео на плочнику, држао је у крилу кокице. Вероватно му је неко од пролазника купио, изгледао је као да му је то први оброк тог дана.

За људе који су пролазили поред њега био је невидљив, али за Данијелу не. Посматрала га је кришом, а онда се десило нешто због чега је Данијели, застала кнедла у грлу.

Foto: Danijela Jeremić/24 sata

Неколико голубова придружило се усамљеном дечаку и почело да кљуца кокице, он је показао своју добру душу, и просуо кокице испред њих.

Био је срећан, иако и сам без новца и оброка, био је срећан што је са неким поделио оно што има.

Foto: Danijela Jeremić/24 sata

– Нисам могла да га не фотографишем. Посматрала сам га скамењена док су ме други који су пролазили гледали као лудака… Тако сам се осећала – присетила се Данијела своје фотографије направљене тог дана.

24 сата/Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар