Почетна » Железничка станица Вуков споменик од данас затворена за путнике

Железничка станица Вуков споменик од данас затворена за путнике

од Други Пишу
0 коментар

Железничка станица „Вуков споменик“ из техничких разлога затворена је данас за пријем и отпрему путника, саопштено је данас.

Станица „Вуков споменик“ ће током данашњег дана до даљег бити затворена за путнике због обавезних радова и активности на одржавању покретних степеница, ескалатора у овом објекту, који повезују пероне са станичном галеријом, стоји у саопштењу „Инфраструктуре железнице Србије“.

Како се наводи, стручне службе „Инфраструктуре железнице Србије“ су у станици „Вуков споменик“ и обављају свој посао, а након што заврше своје активности станица ће поново бити отворена за путнике, о чему ће јавност бити накнадно обавештена.

„Одлука о затварању станице Вуков споменик за путнике била је неопходна, а донета је превентивно, са циљем очувања безбедности путника и корисника овог објекта. Путнички возови београдске градске железнице БГ Воз, као и на релацији између Београда и Вршца редовно саобраћају кроз „Вуков споменик“, али се не заустављају у станици. Железничко особље у станицама и возопратно особље у возовима дуж ових релација обавештени су о наведеном и информишу путнике да је „Вуков споменик“ данас затворен“, наводи се у саопштењу.

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар