Почетна Локалне вести Бор: Полицајац спасао бебу сатаром

Бор: Полицајац спасао бебу сатаром

од admin
0 коментар

Полицајац Дејан Крстић у Бору извукао четворомесечно дете из аутомобила. Мајка је панично дозивала помоћ. Дете се на високој температури у колима гушило више од 20 минута

ПРАВА драма одигравала се јуче у послеподневним сатима на Зеленом булевару у Бору, када је након получасовне агоније, саобраћајац Дејан Крстић спасао четворомесечну бебу из закључаног аутомобила. Дете које се гушило више од 20 минута, у паркираном возилу и без надзора, оставила је његова мајка.

Како сазнајемо, жена је око 16 часова паркирала ауто „ауди А3“ и отишла до оближње банке. Четворомесечну бебу је оставила на задњем седишту, а кључ је заборавила у брави. Након што је затворила врата, аутомобил се аутоматски закључао.

– Дете је у аутомобилу провело око двадесетак минута – испричао је један од очевидаца. – Видео сам успаничену мајку, која је, након што се вратила из банке схватила да јој је кључ остао у брави. Дете је било заробљено унутра на високој температури. Панично, почела је да дозива помоћ.

Пролазници су схватили шта се догађа, али нису могли да помогну. Дете није било везано и пропало је између седишта. Агонију видно потресене жене, прекинуо је полицајац Дејан Крстић који је утрчао у оближњу месару, узео сатару којом је разбио стакло и бебу извукао на сигурно. Дете је одмах превезно у оближњу болницу. Како сазнајемо, након указане лекарске помоћи, четворомесечна беба није животно угрожена.

Љ. ТРИФУНОВИЋ    Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар