Почетна » ЦГ: Кофом фарбе на НАТО билборд

ЦГ: Кофом фарбе на НАТО билборд

од admin
0 коментар

Уочи годишњице бомбардовања у црногорским градовима осванули су билборди подршке НАТО, што је изиритирало присталице Мировног покрета „Не у рат не у НАТО”

ПОДГОРИЦА – Готово преко ноћи по црногорским градовима никли су билборди подршке НАТО са натписом „Партнерство за сигурну Црну Гору“ уз слику насмејане породице и то уочи обележавања годишњице агресије те алијансе на СРЈ пре 16 година, што је иритирало Мировни покрет „Не у рат не у НАТО“

– Ово је ново вређање жртава страдалих од НАТО бомби. Док породице невино погинулих и мировне организације пале свеће и обележавају годишњицу страдања од бомби те војне машинерије, дотле њени пропагандисти на све начине промовишу убице наше деце. Да већина грађана не наседа на НАТО пропаганду показује и то да је, рецимо, у Никшићу брзо стигао одговор на срамне билборде, на које је бачена фарба и на тај начин, колико-толико, скинута тамна мрља са образа Црне Горе. Подсећамо да је од НАТО бомби у Црној Гори страдало десет особа, међу којима и троје деце. Свакако да ће 30. април остати упамћен као један од најкрвавијих датума у новијој историји Црне Горе када је бомбардовано Мурино, а страдало шест невиних цивила, међу којима троје деце, наводе у Мировном покрету.

У том застрашујућем НАТО нападу на Црну Гору погинули су четрнаестогодишњи Мирослав Кнежевић, тринаестогодишња Оливера Максимовић и десетогодишња Јулија Брудар.

ПОЗИВ

Министар туризма Бранимир Гвозденовић, позвао је младе да учествују у дијалогу о евроатлантским интеграцијама, поручујући да чланство у НАТО осигурава безбедност и просперитет за државу.

В. К.     Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар