Почетна » Цветановић напустио пресс без објашњења када је питање почела да поставља уредница ЈУГпресса

Цветановић напустио пресс без објашњења када је питање почела да поставља уредница ЈУГпресса

од admin
0 коментар

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић напустио је данас конференцију за медије у локалном Центру за социјални рад у тренутку када је уредница Регионалне информативне агенције ЈУГпресс и дописница Агенције ФоНет Љиљана Стојановић почела да поставља питање.

ЛЕСКОВАЦ

Цветановић је без речи и било каквог објашњења устао и напустио просторију у којој је његов кабинет заказао ту конференцију.

Директор Центра за социјални рад Бобан Илић је прекинуо конференцију , уз образложење да “мора да испрати градоначеника” И да ће ускоро да се врати.

Новинарка Стојановић није питање упутила Цветановићу већ руководству Центра за социјални рад И оно се односило на тему данашње конференције И број особа које добијају дечји доддатак И критеријуме за остваривање тог права.

Из кабинета градоначелника Лесковца медијима је позив за данашњу пресс конференцију стигао сат времена пре њеног почетка, што се иначе редовно дешава у овом граду да новинари обавештења о догађају добијају истог дана а често И само сат времена пре заказаног термина.

Југ медиа

Можда ти се свиди

Оставите коментар