Почетна » ДР ЛАТКОВИЋ У РАЗГОВОРУ СА БОЗАЛОМ: Немам ништа са Арсеновом!

ДР ЛАТКОВИЋ У РАЗГОВОРУ СА БОЗАЛОМ: Немам ништа са Арсеновом!

од admin
0 коментар

Непосредно након сто је функционер СПС-а Мирослав Арсенов премлатио Драгу Грбића председник Бачкопаланачких радикала и Мирчићева десна рука Драган Бозало, који је раније био народни посланик и који је својевремено водио одбор за контролу служби безбедности АП Војводине, контактирао је мобилним телефоном Др Горана Латковића, високог функционера СПС како би му изнео притужбе на понашање његовог члана који је у том моменту премлатио Драгу Грбића и упутио тешке увреде њему и присутнима.

Лекар се оградио се од свог члана Мирослава Арсенова: “ Ово лудом Арсенову није први пут, ја нисам ни психијатар ни судија. Са њим немам ништа, сем што је наш обичан члан. Слободно га тужите. Немој мене увек да окривљујес, Драгане! “ молио је Др Латковић док је Драган Бозало хистерисао на њега.

Његову изјаву у моменту разговора Бозало је пустио на спикерфон, тако да су присутни могли све чути. Несуђени председник социјалиста у Бачкој Паланци, Др Латковић, иако један од будућих водећих специјалиста у Републици у области медицине, важи за махниту и крајње карикатуралну личност на локалној политичкој сцени. До пре неколико месеци износио је бројне оптужбе на рачун напредњака. Кампању за изборе 2016. године, под слоганом “ туђе нећемо своје недамо “ заснивао је на наводно оштрим сукобима са СНС. Шта подразумева под туђим а шта под својим, „црвени“ доктор је показао тиме што је дуги низ година грађанима противзаконито наплаћивао поверавање комуналних услуга и тиме остварио, са пар блиских сарадника, вишемилионску противправну имовинску корист.

Скуп верника у сеоској Цркви у Челареву 2015. године искористио је да јавно изнесе најбруталније оптужбе на рачун Пеђе Вулетића: “ Пеђа Вулетић стоји иза куповине ТВ БАП! Конкуренцију са тендера је отерао лично Пеђа Вулетић тако што је 3-4 хулигана платио да са ножевима заплаше потенцијалне купце! “ уверавао је збуњеног Свештеника и грађане Челарева доктор медицине да би на прошлонедељним изборима наступио са ни мање ни више Пеђом Вулетићем и напредњацима уједињен око заједничког кандидата Александра Вучића. Својевремено је организовао као шеф МЗ Челарево референдум, који је трајао читаве 2 недеље, што је противно Уставу.

Да ствар буде смешнија, а дијагноза успешнија, референдум није успео. Шта је следеће на памети, контроверзном лекару и доктору, збијају шале мештани који увелико разматрају покретање петиције да се Арсенов, који је и даље секретар МЗ, исели из Челарева или да буде ухапшен.

-„Шта чека Полиција? Шта чека Општинска Управа? “

– “ Раде ли Судије свој посао? Тукао је Арсенов и малолетнике! “

– “ МЗ Челарево је постала кућа страха а Општинска Управа Бачке Паланке кућа СРАМА!“, љутито констатују неколико старијих мештана Челарева које је у Челареву затекла екипа Жиг инфа.

 

За Жиг Инфо:
Мајор Горан Митровић

Можда ти се свиди

Оставите коментар