Почетна Локалне вестиГроцка 27. седница СГО Гроцка: Извештаји о раду а „главни“ функционери нису присутни

27. седница СГО Гроцка: Извештаји о раду а „главни“ функционери нису присутни

од admin
0 коментар

Јуче је одржана 27 по реду седница Скупштине градске општине Гроцка.

Јучерашња седница СГО Гроцка биће упамћена по томе да су се тачке дневног реда односиле претежно на извештаје о раду јавних предузећа са додатком финансијског извештаја, као и извештаје о раду Управе ГО Гроцка, СКупштине, чланова већа и правобранилаштва а да притом двоје кључних људи ове Општине, Стефан Дилберовић и Јасмина Мандић нису присустволи седници. Односно, приликом подношења извештаја нису присуствовали председник Гроцке као и његова заменица.

На овој 27. Седници СГО Гроцка изабран је и директор ЈКП „Гроцка“, досадашњи в.д Ђорђе Јевтић из Умчара.

Није се расправљало о „службеном“ путу у Италију

Подсетимо се, директор ЈКП „Грочански комуналац“ као и председник општине Гроцка, Стефан Дилберовић у току фебруара 2015. године посетили су „службено“ Италију. Поводом информација да је путовао на службени пут због „стратешког партнерства“ у Италију, директор Грочанског комуналца Миленко БУквић није хтео да износи детаље. Од њега смо добили само потврду да је до службеног пута дошло.

-Да био сам на службеном путу у Италији, међутим о детаљима не могу ништа да говорим. Ускоро ће бити седница Скупштине општине Гроцка, на којој  ће се знати детаљи овог пута, изјавио је укратко Буквић за Жиг Инфо.

На овој седници СГО Гроцка није било речи о овом службеном путу, како је наводио Буквић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар