Почетна » ОВО ОБЈАШЊЕЊЕ МОРАТЕ ВИДЕТИ! Зашто становници Болеча имају каљаву воду! ( ВИДЕО)

ОВО ОБЈАШЊЕЊЕ МОРАТЕ ВИДЕТИ! Зашто становници Болеча имају каљаву воду! ( ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Родост Болечана због новог водоводног прикључка врло кратко је трајала. Становници овог насеља из водовода добијају каљаву воду.

Становници Болеча више месеци купују флаширану воду и тако се излажу додатним трошковима, јер је вода из водовода жуте боје и пуна чудног талога, док надлежни твде да је таква вода за пиће у Болечу исправна.

Надлежни из општине Гроцка дали су нејасан и по мало смешан одговор. Изјавили су да је насеље Болеч прикључено на макишки магистрални водовод где су бунари на много мањим дубинама него пре, и да је очекивана појава жућкасте боје и талога.

Док су цело лето апеловали на штедњу воде , надлежни у општини Гроцка сада решење проблема виде у већој потрошњи воде становника Болеча, само нису рекли колико треба чесме да буду отворене, сат, два, пола дана или двадесет четири сата, док се не постигне већа потрошња и ко ће то да плати, док се не прикључи северни део општине. Такође су изјавили да је скинут биофилм са потисног цевовода који је био стар 40 година и да нови биофилм није уграђен.

Становници Болеча и даље плаћају воду ЈП ,, Водовод и канализација Гроцка“ која је скупља иако су прикључени на ,,Београдски водовод“ где је цена воде знатно јефтинија.

ЕЖИ

ИЗВОР: РТС/БЕОГРАДСКА ХРОНИКА

Овде можете погледати видео о проблему са водом и изјаве становника Болеча:

Можда ти се свиди

Оставите коментар

17 − fifteen =