Почетна » Откривамо: „Академик Бебе Поповића“ писао саопштење СНС Гроцка

Откривамо: „Академик Бебе Поповића“ писао саопштење СНС Гроцка

од admin
0 коментар

 

На почетку би се требало подсетити ко је Милош Терзић из Винче.

 

У емисији реч” на јавном сервису дебатовао је на тему „Хаг, вакцине и помирење у региону“. Како се наводи на сајту Отворени парламент, рођен је 1988. године, живи у Гроцкој, насеље Лештане.

По образовању је дипломирани правник и мастер политиколог.

Ради у Јавном предузећу „Водовод и канализација Гроцка“, као шеф Службе за опште и правне послове. Од 2017. године обављао је функцију помоћника председника општине Гроцка. Био је запослен у Одељењу за инспекцијске послове општине Гроцка. Члан је Српске напредне странке од 2014. године где обавља функцију заменика председника омладине у Општинском одбору СНС Гроцка и координатора за северни део општине.

Један је од аутора Стратегије развоја спорта у Гроцкој за период од 2016. до 2018. године и члан Радне групе која се бавила израдом Стратегије развоја спорта у Гроцкој. Члан је Управног одбора Спортског савеза општине Гроцка и заменик председника у Џудо клубу „Винча“. Након парламентарних избора одржаних 21. јуна 2020. године по први пут постаје народни посланик. Изабран је са изборне листе “Александар Вучић – За нашу децу”.

Таква је биографија, ако читате званично објављење податке са сајта „Отворени парламент“, али шта говоре подаци прикупљени из базе Жиг инфа? (Ништа љубав, само навика, простаклук и паника)

Остаће упамћено да је салу ОШ „Никола Тесла“ у Винчи преко две године користио за тренинге свог џудо клуба, и то бесплатно. Затим су му напредњаци обезбедили, по сопственом признању, бесплатан превоз за изградњу сопствене сале за тренирање, те је због те љубави прешао код њих, заборавивши претходно учињену услугу са школском салом. Бии је један од тапшача, када су громким аплаузом подржавали Драгољуба Симоновића у борби, како се наводило тада, тајкунским медијима. Ипак када је Симоновић ухапшен а затим и првостепено осуђен као налогодавац за паљење куће новинара нашег портала, Милана Јовановића, „млађани“ Терзић није осудио, до данас, тај гнусан чин. А и како би, када је у тренутку када је горела кућа Јовановића, Терзић био десна рука Драгољуба Симоновића, односно његов помоћник.

Терзић данас, као народни посланик има примање од преко 116 000 , док је на уговору у водоводу Гроцка на око 80 000 динара.Та зарада мора да се оправда те је Терзић, постао један од одличних „беба“ , Владимира Бебе Поповића. Научен на Бебиној академији да понавља оно што данас готово сви чланови напредњака изговарају, реченицу „за све је крив Ђилас“, Терзић након што је тапшао док је горела кућа новинара, кренуо је у обрачун  саопштењима против Жиг инфа.

Тако је на страници Српске напредне странке Гроцка, освануло саопштење, написано од „Академца Бебе Поповића“, у којем се осуђују сви медији који су извештавали о саветницима у ГО Гроцка.

Како то бива на демократски начин у СНС Гроцка, потписани су и они који и не схватају шта је Терзић написао. Али, како Терзић жели да још више напредује у каријери па и „преотме“ овај одбор од повереника Милосава Миличковића, оваква наредба је и више него логична, супротно од саопштења.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар