Почетна » КАМПАЊА ИЛИ ПОКЛОН? Шабан пева у Умчарима, Лукас у Лештанима а ево када и где (ФОТО)

КАМПАЊА ИЛИ ПОКЛОН? Шабан пева у Умчарима, Лукас у Лештанима а ево када и где (ФОТО)

од admin
0 коментар

На конкурсу за суфинансирање медијских пројеката град Београд је скоро трећину новца доделио Студију Б, а средства су додељена и музичким удружењима, као и фирмама које су регистроване после расписивања конкурса, објавио је портал Пиштаљка крајем октобра прошле године.

Тако су од Града Београда вишемилионске износе добили и новине Ало, Информер, Српски телеграф, као и музичка компанија „Sky comm group“, која је настала као музичка компанија „Sky music“, власника Миленка Шкарића, а сада је регистрована као рекламна агенција. Новинска агенција Бета, дневни листови Блиц и Данас, само су неки од медија који нису добили новац на том конкурсу.

Пре два дана, на званичној страници ГО Гроцка на друштвеној мрежи Фејсбук објављено је да Sky music у сарадњи са естрадним певачима организује два концерта на територији ове општине. Наиме, “ Skymusic” у сарадњи са естрадним уметником Шабаном Шаулићем, поклања грађанима општине концерт 13. фебруара од 19 часова, у дворишту ОШ “Мића Стојковић”, у Умчарима, као и концерт Аце Лукаса 20. фебруара од 19 часова, на стадиону ФК Лештане.

Осим ова два штура обавештења на друштвеној мрежи, званично саопштење за сада није стигло из Инфо службе ГО Гроцка о овим концертима. Тако да уколико буде невремена у данима када су концерти најављени, не зна се да ли ће се они одржати односно да ли ће постојати нека алтернатива месту одржавања, где ће публика бити у затвореном простору.

Подсетимо се, на подручју града Београда за 4, март 2018. године расписани су избори. Према статисикама које су рађене, СНС лоше стоји у централним општинама те се претпоставља да ће борба за гласаче бити у такозваним проградским општинама.

Иначе, Аца Лукас и Шабан Шаулић су извођачи који су већ певали у Гроцкој за време Грочанских свечаности. То је Грочане из буџета коштало, према званичним подацима, око 10 000 евра.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар