Почетна » Баханалије у кабинету председника општине Гроцка

Баханалије у кабинету председника општине Гроцка

од admin
0 коментар

Некад се мишеви уједине како би мачки дали до знања да нису они мачји кашаљ. Покажу своје мале зубиће и ноктиће. Мачка на тренутак устукне, али ипак изабере вођу да би га смазала.

Доста је народних умотворина и прича о мачкама и мишевима , а следећа прича је истинита и догодила се у кабинету председника ГО Гроцка.

Локалном одборнику из Гроцке, раднику комуналног предузећа, уреднику портала Гроцка инфо, јуче је био рођендан. Да су  појединци из Еко Гроцке, као и сам директор јавног дела овог предузећа констатно у просторијама зграде ГО Гроцка, говори и јучерашња „прослава“ рођендана.

Наиме, према сазнањима Жиг инфа,  председник ГО Гроцка, Драган Пантелић јавио је да неће долазити у наредном периоду на посао, јер је болестан. Аутоматски, председников кабинет у Гроцкој биће празан. Како је локалном одборнику и раднику Еко Гроцке, Мирољубу Радојевићу, јуче био рођендан решио је да га прослави са својим друговима из странке. Купио је Радојевић роштиљ , а затим је заједно са „другарима“ свој рођендан прославио, веровали или не, у кабинету председника ГО Гроцка.

Поред Радојевића, у кабинету председника као гости били су директор „Еко Гроцке“, познатији као „два пиштоља“, Миленко Буквић, чланови Већа Стефан Дилберовић, познатији као „три пива“, Александар Рајковић, познатији као „Аца надзор“ , „очух на привременом раду у водоводу“ и остале званице.

Међутим, рођенданско славље није дуго потрајало због појављивања „парти брејкера“. Наиме, према сазнањима Жиг инфа, заменик председнка ГО Гроцка, Дејан Влашковић прекинуо је славље које се организовало у кабинету председника и, метафорички гледано, растерао госте. Затим је Влашковић закључао Пантелићев( Драган Пантелић, председник ГО Гроцка) кабинет .

Да се вратимо на народне умотворине. Паметна мачка једним ударцем рокне два најслабија миша из гомиле. Једног за појести одмах, а другог за понети.  Тек да ови из кола виде да са њом нема шале и да има за ким да жале. Јер је већа жалост за два миша него за једног.

Наравно да један од њих мора да буде неко ко обавља сложеније послове из колектива, нпр. секретарске или пак неки ситнији шеф који нема службени ауто…

После добро обављеног посла, скидају се чизме да се не би и даље мудровало.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић, 

Насловна фотографија: Илустрација – карикатура

Можда ти се свиди

Оставите коментар