Почетна » БАХАТИ НАПРЕДЊАК ПОНОВО УХВАЋЕН У ЛАЖИ! Полицијски извештај демантује првог човека Гроцке! (НОВИ ДОКАЗИ-АФЕРА СТРУЈА)

БАХАТИ НАПРЕДЊАК ПОНОВО УХВАЋЕН У ЛАЖИ! Полицијски извештај демантује првог човека Гроцке! (НОВИ ДОКАЗИ-АФЕРА СТРУЈА)

од admin
0 коментар

Председник ГО Гроцка и први човек наредњака у овој приградској општини Драгољуб Симоновић ухваћен је, како пише у извештају,  приликом контролног мерења радника ЕПС-а да има неправилности на свом електричном бројилу које се налази испред његовог домаћинства!

Сам Симоновић, међутим негира да му је струја искључена и тврди да је посреди политички напад неистомишљеника.

-Нити крадем струју, нити дугујем за струју. Непозната група људи, њих шесторо, упала је у моје двориште и кућу без икаквог налога. У том тренутку је био само радник који ме је одмах позвао и дао ми на телефон неког човека који није хтео да се представи већ је само навео да је из неке агемције која врши контролу струје. Међутим, мени је струјомер на улици и није било разлога да улазе у кућу, наводи Симоновић за Српски телеграф. Он каже да је да је одмах о свему обавестио полицију и да ће поднети пријаву за упад на његов посед.

КАКО СУ РАДНИЦИ ЕДБ-А ИЗВРШИЛИ УВИЂАЈ – ОВДЕ

Међутим, Симоновићеву изјаву негира службена белешка полицијске станице Гроцка до које је Жиг Инфо дошао. Наиме, у том извештају пише да је полицију контактирао Јовица Симоновић, син Драгољуба Симоновића као и да је приликом доласка радника ЕДБ-а у кући Драгољуба Симоновића била присутна и његова супруга Зорица која уствари није дозволила радницима да изврше увиђај и на домаћинству. У полициској белешци се такође недвосмислено наводи да су на бројилу куће председника Гроцке пронађене неправилности, као и да је исто демонтирано и о томе начињен записник.

ПОГЛЕДАЈТЕ ЗАПИСНИК ПС ГРОЦКА:

Ово међутим није једини пут да Симоновић користи функцију како би себи обезбедио привилегије. Подсетимо се, 2013. године док је био директор „Железница Србије“, Симоновић је наредио прављење подвожњака на 200 метара од своје куће у Врчину иако то није било предвићено. Многобројне су сумњиве радње обављане су док је Симоновић био у Железницама. Због свега, премијер Александар Вучић га је сменио са места директора и окаректерисао  као „бахатог“. Међутим овај напредњак и након смене у Железницама поново се бира за председника ОО СНС-а Гроцка, а у Грокој је све време док није имао никакву функцију био владар из сенке.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић, екипа Српског телеграфа

Можда ти се свиди

Оставите коментар

seventeen − twelve =