Почетна Локалне вестиГроцка БЕЗ ПУБЛИКЕ: Општина Гроцка отворила данас уређен кеј у Винчи

БЕЗ ПУБЛИКЕ: Општина Гроцка отворила данас уређен кеј у Винчи

од admin
0 коментар

Комплетни радови и опремање кеја са 6 нових клупа и 7 канти за смеће, комплетног реновирања дечијег парка и оспособљена јавне чесме, као и појачање јавне расвете дуж целог шеталишта финансирани су уз помоћ донација приватних фирми и предузећа, појединаца и локалних институција.

Такође је засађен и дрворед сибирског бреста   а све у склопу акције „Сиђи до реке“. Иако најављивано отварање преко друштвених мрежа од стране општине Гроцка, ово отварање је протекло готово без мештана Винче. Данас ко се нашао на кеју у Винчи могао је само да види председника општине Гроцка, Стефана Дилберовић- који је иначе родом из овог места,  и остале функционере Општине, који су „отварали“  овај уређени простор поред  Дунава. Поред њих, овом отварању је присуствовало и пар омладинаца који су симулирали одбојку на песку.

Након  што је председник општине Гроцка открио  таблу са именима донатора  и тим чином отворио уређен винчански кеј, присутнима су на брод-ресторану Србија уручене захвалнице уз пригодну закуску.

 

Донатори уређења Винчанског кеја су:

Градска општина Гроцка

ЈКП „Грочански комуналац“

ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка

ЈП „Топлификација“ Гроцка

ЈП „Пијаце и зеленило“ Гроцка

Основна школа „Никола Тесла“ Винча

Еуро теер

ИКА-ПЕК

Ћосић – стакло

Вин – хаус

Јудра

Метал инеx

Давид коп

Можда ти се свиди

Оставите коментар