Почетна » БЕЗОБРАЗЛУК Напредњаци из Гроцке подршку Александру Вучићу дају из зграде општине

БЕЗОБРАЗЛУК Напредњаци из Гроцке подршку Александру Вучићу дају из зграде општине

од admin
0 коментар

На састанку Општинског одбора СНС Гроцка, прошле недеље, једногласно је изгласана подршка Александру Вучићу за место председника странке.

Иако је председник одбора Драгољуб Симоновић истакао да је Вучић, као неко ко одговорно и ангажовано обавља своје дужности, напредњаци у Гроцкој изгледа да то уопште нису. Наиме, Општински одбор Српске напредне странке у Гроцкој одржао је састанак у просторијама ГО Гроцка у такозваној „библиотеци“ просторији која се налази изнад мале сале. Притом ОО СНС-а у Гроцкој поседује своје просторије у самом центру Гроцка (стара зграда ЕДБ-а)

Грочанским напредњацима ово није први пут да користе просторије ГО Гроцка у приватне сврхе. Подсетимо се, Драгољуб Симоновић председник ОО СНС-а у Гроцкој такође користи канцеларије ГО Гроцка како би „разговарао“ са грађанима.

ПРИВАТИЗОВАНА ГО ГРОЦКА Драгољуб Симоновић председник ОО СНС-а Гроцка користи канцеларије општине

И док се грочански напредњаци заједно са својим председником ОО-а, за премијера Србије имају само речи хвале.

– Спроводећи реформе увео је Србију у период економске и политичке стабилности, а одмереном спољном политком повећао је углед наше земље на међународној сцени- рекао је Драгољуб Симоновић, председник Општинског одбора СНС Гроцка на овом сaстанку.

 

 

На састанку Општинског одбора СНС Гроцка једногласно је изгласана подршка Александру Вучићу за место председника странке…

Posted by СНС Гроцка on уторак 12. јануар 2016.

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар