Почетна » Бивша председница Гроцке жели да постане „партизанка“

Бивша председница Гроцке жели да постане „партизанка“

од admin
0 коментар
ziza partizanka

 Тајним гласањем , Живадинка је тада изабрана на место председника са 28 гласова „за“ и четири „против“ . 

На званичном сајту Општине Гроцка, писало је да је Живадинка Аврамовић рођена 1958. године,  по занимању је економиста, радила је у ПТТ, УРО Спорт, ПКБ Воћарске плантаже, а од 1992. као власник приватне фирме бавила се књиговодством. Члан је СНС од оснивања.
 

Међутим, оно што није написано у Живадинкином ЦВ-у, јесте податак да је она кућни пријатељ са Драгољубом Симоновићем већ 30 година ,као и да јој је његова супруга Зорица најбоља пријатељица. Живадинка и њен супруг били су књиговође у свим Симоновићевим фирмама. 2016. године улази у политику на позив Драгољуба Симоновића и одмах након избора добија место заменика председника Гроцке. Живадинкин син и Симоновићева ћерка су раније били у 7. година дугој вези. Супруг тадашње секретарице Живадинке Аврамовић је полицајац оптужен за помагање у паљењу куће новинара Милана Јовановића. Подсетимо се, према оптужници, хапшењем и саслушањем полицајца дошло се до Симоновића, кога је припадник МУП-а означио као налогодавца напада. По оптужници, Симоновић је њега задужио да буде посредник у комуникацији са Новаковићем. За читаву акцију Симоновић је обећавао да ће платити 1.500 евра, али то није учинио, па је полицајац на крају из свог џепа Новаковићу дао 1.000 евра.
 
Аврамовићка је  била 12. по реду председник ГО Гроцка од 2000- те године. И она, као и њени претходници није имала пун мандат од четири године. 3. септембра 2020. године, као 13. по реду председник ГО Гроцка изабран је Драган Пантелић.
 
Према информацијама Жиг инфа, бивша председница Гроцке жели да у наредном периоду постане председница „Субнора“ ове локалне самоуправе. Наиме, тренутни заступник, односно председник „СУБНОР-а“ Гроцка јесте Будимир Несторовић који је недавно преминуо. Ово удружење је на недавно одржаном јавном конкурсу за финансирање удружења из буџета ГО Гроцка добило 50 000 динара. Како је заступник „СУБНОР-а“ преминуо, потребно је именовати новог, између осталога, и за подизање добијених средстава из ГО Гроцка. На састанку појединих чланова СУБНОР-а Гроцка, одлучено је да нови заступник, односно председник овог удружења буде Живадинка Аврамовић. Међутим, смрт претходног заступника закомпликовала је процедуру именовања Аврамовићке на место председника „СУБНОР“-а Гроцка. Судећи по Решењу из АПР-а, Живадинки је потребно још доста  документације како би стала на место „СУБНОР“-а из Гроцке.
ziza partizanka
zivkapartizanka2
 За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић, насловна фотографија: Илустрација-фотошоп
 
 

Можда ти се свиди

Оставите коментар