Почетна » Брестовик – Умчари: Прокопали више километара, асфалтирали 950 метара и затворили саобраћај на цео дан (ФОТО и ВИДЕО)

Брестовик – Умчари: Прокопали више километара, асфалтирали 950 метара и затворили саобраћај на цео дан (ФОТО и ВИДЕО)

Најгора деоница изостављена

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Пре више месеци започело са са реконструкцијом пута између Брестовика и Пудараца, тачније насеља Буковача. А они који овај путни правац користе свакодневно, сложиће се да је реконструкција требала да буде од места где се завршава па до Пудараца.

Наиме, најоштећенији део пута од Буковаче па до пумпе у Пударцима, како ствари данас стоје, неће бити реконструисан. То су потврдили и из Инфо службе ГО Гроцка.

  • Радови на санацији носеће подлоге пута настављају се од Центра за геомагнетизам до Буковаче након чега ће се извршити и завршно асфалтирање ове деонице пута, навели су из Инфо службе ГО Гроцка након што је јуче асфалтирана деоница од 950. метара.

Раније је најављено да ће се деоница пута између Брестовика и Пудараца затворити за саобраћај због асфалтирања. С обзиром да су видљиви трагови реконструкције пута до Буковаче, односно да је пут на више места буквално прокопан, мештани су очекивали да ће целокупна деоница бити асфалтирана, поготово ако се узме чињеница да је саобраћај затворен био током целог дана.

Сутра, у суботу 16. марта, обустава саобраћаја од Брестовика до Пудараца, мења се траса Ласте

Што се тиче челних људи Гроцке, јуче су „завршени радови“ на реконструкцији пута и то између Брестовика и Умчара (једно пет километара више него што је у плану, прим. аут.) Реконструкцију тог дела пута приказали су кроз промотивни видео у којем се види и председник Гроцке, Драган Пантелић који са својим сарадницима обилази наводне радове.

 

Према објављеним фотографијама, приликом обиласка радова, било је и „случајних грађана“ који су дошли да поздраве председника Гроцке.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар