Почетна » ЦЕНА КОШЕЊА КАО И НОВА ШКОДА Из буџета Гроцке одвојено 27 000 евра а СНС „волонтирао“!

ЦЕНА КОШЕЊА КАО И НОВА ШКОДА Из буџета Гроцке одвојено 27 000 евра а СНС „волонтирао“!

од admin
0 коментар

Oпштински одбор СНС Гроцка организовао је почетком јуна 2016. Године  у насељима на територији општине Гроцка акцију кошења траве и чишћења дечијих паркова и јавних површина. Активсти ОО СНС Гроцка покосили су траву у насељима Гроцка, Лештане, Винча, Ритопек, Врчин, Заклопача, Брестовик, Умчари, Пударци, Камендол, Живковац и Дражањ.

Чланови СНС-а су ову акцију коментарисали својим политичким нестомишљеницама, као  позитиван пример једне странке која ради у корист ГО Гроцка и позвали друге да учествују у оваквим акцијама

Међутим, као и са напредњачким хвалисањем да су широм Гроцке „асфалтирали улице“ у предизборној кампањи, а у истом времену из буџета општине одвојен новац за исте делатности, тако је и сада.

Према документацији ЈП „Дирекције за изградњу ГО Гроцка“, у априлу 2016. године, из буџета општине издвојено је 27 000 евра за делатности „Чишћење паркова и зелених јавних површина на територији општине Гроцка“ и „Кошење зелених површина на територијиопштине Гроцка“

Од кошења зелених површина, како је наглашено у конкурсној документацији Дирекције Гроцке, остали су видљиви само „трагови“ напредњака. На недавном празнику „Задушнице“ мештани широм ГО Гроцка имали су примедбе на „покошено“ гробље.

А док су напредњаци „волонтирали“, a  из буџета наплаћено за услуге „кошења“ у висини од 27 000 евра, за општинским паркингом ново возило исте цене колико је утрошено и за „косидбу“.

Према информацијама Жиг Инфа, возило припада председнику ГО Гроцка Драгољубу Симоновићу.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар