Почетна » ЋОРАВИ ИНСПЕКТОРИ У Гроцкој виде оно чега нема, а не виде онога што има!

ЋОРАВИ ИНСПЕКТОРИ У Гроцкој виде оно чега нема, а не виде онога што има!

од admin
0 коментар

Поступајући по пријави Милана Јовановића из Врчина, Комунална инспекција из Гроцке није утврдила да се шефу одсека Владимиру Теофиловићу изливају отпадне воде из његове породичне куће.

Наиме, након што је Јовановић предао Комуналној инспекцији фотографије у којима се јасно виде изливање отпадних вода из породичног домаћинства Теофиловића, инспектор са службеном легитимацијом број 031-87/2014-11  утврђивањем на лицу места није установио никакво изливање!

О ИЗЛИВАЊУ ОТПАДНИХ ВОДА ТЕОФИЛОВИЋА- ОВДЕ

С друге стране, инспектори у Гроцкој врше притисак на Јовановића како би му уклонили прикључак на канализацију за коју је он установио да је нелегална. Подсетимо се, на Јовановића се врши притисак тако што му се пишу лажни записници у којем с енаводи да из његовог домаћинства се врши изливање отпадних вода на јавну површину, иако има нормално прикључену канализацију. Инспекторка у Гроцкој, Сања Миленковић у току разговора са Јовановићем признаје да је она натерана да напише лажан записник, што је документовано аудио снимком.

АУДИО СНИМАК-ОВДЕ

Након што је Јовановић уложио жалбу на решење, њему ипак на кућну адресу долазе инспектори , како би му „уклонили“ одливање отпадних вода?! Жалбено решење, према нашим сазнањима ( од пре десетак дана) није ни стигло на адресу на коју је упућено, већ је задржано у Гроцкој! Међутим, Јовановић је нова жалбена решења након тог сазнања однео лично на више адреса у Београду.

-Невероватно је докле иде овај криминал у Гроцкој. Они код мене виде изливање где га нигде нема, а када им документујеш и усликаш где има изливања, они их не виде. То само доказује оно што је писано у више наврата, а то је лични терор Теофиловића на челу са председнико ГО Гроцка Драгољубом Симоновићем над радницима и грађанима. Ја сигурно нећу стати у истеривању правде. Није ми само јасно зашто копају јаму себи све дубље и дубље, каже Јовановић за Жиг Инфо.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар