Почетна » „Чупкова чека“ за ловце у Гроцкој

„Чупкова чека“ за ловце у Гроцкој

Пост изборна играрија

од Жиг Инфо
0 коментар

Након што су по његовој наредби постављени висећи банери са натписом „Дела говоре Александар Вучић“ у сваком месу на територији ГО Гроцка и то након завршених избора, кршећи тако Законе Републике Србије, нови СНС повереник Андрија Чупковић данас је одржао састанак са представницима ловачког удружења са територије ове локалне самоуправе.

У ловачком дому у Гроцкој тачно у 14. часова повереник Чупковић заказао је састанак. Поред Чупковића и ловаца, на овом састанку био је и председник ГО  Гроцка, Драган Пантелић.

Према речима ловаца, покушао је Чупковић данас да поново да обећање, исто оно које им је дато и пред последње изборе. Јер, Чупко је од самог постављења на кормило напредњака у Гроцкој у константној кампањи, иако избора нема ни у најави. Како има преко 900 ловаца на територији ГО Гроцка, тако су и они добри потенцијални гласачи.

Спремио је Чупко чеку, међутим искусни грочански ловци нису навикли да буду плен, већ супротно, те су „истерали на чистац лисца“ као што је повереник. Ухватили се ловци не урађених атарских путева због којих не могу да своје воће квалитетно пласирају до купаца, те не пуштају. Разочарани учинком састанка, напредњачки функционери су напустили ловачки дом.

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар