Почетна » Да ли ће из Египта водити и службу Управе из Гроцке?

Да ли ће из Египта водити и службу Управе из Гроцке?

Сазнајемо ко ће бити нова начелница Управе

од Жељко Маторчевић
0 коментар

На данашњој седници СГО Гроцка, председница Скупштине, Весна Дамњановић, позвала је „вд заменицу наченице Управе“ да образложи предлог кадровског плана.

Ова седница изнедрила је сазнање да у Гроцкој, према речима председнице Скупштине, постоји и звање „вршилац дужности заменика начелнице Управе“, као и да ће она бити изабрана за нову начелницу Управе. Реч је о Јованки Љуштини.

Биографија Љуштине

Афера, сличној афери „Бодрум“ десила се прошле године у Гроцкој. 07. септембра 2021. одржала се наводна друга седница Комисије која је требала да донесе коначну одлуку о додељивању средстава Удружењима према завршеном Конкурсу. Како пише у записнику Комисије, наводи се да је присутно свих пет чланова, укључујући у председницу Јованку Љуштину. Овакав документ потписан је од стране четири члана Комисије, укључујући и председницу.

Међутим, Јованка Љуштина тадашња председница Комисије приликом одржавања ове седнице била је на одмору. Наиме, према сазнањима Жиг инфа, Јованка Љуштина је још 3. септембра (петак) била на путу ка једном египатском летовалишту. У тренутку, наводно, одржане седнице Комисије Јованка Љуштина је увелико била ван Србије. Документ до којег је дошао Жиг инфо, недвосмислено указује да је Љуштина за време одржане седнице Комисије за Удружења, била на одмору. По решењу, до којег је дошао Жиг инфо, званичан одмор председнице Јованке Љуштине почео је дан пре, односно у понедељак 6. септембра.

Можда незадовољни пресудом и висином казне, али афера „Бодрум“ је ипак имала свој крај. Нажалост, из Гроцке је последњих година ницала афера за афером. Бившем председнику ГО Гроцка, још увек се води суђење, окривљеном као налогодавцу за паљење куће новинару Милану Јовановићу. И то је једини политичар из Гроцке, који је до сада уопште и дошао до процеса. Случај Јованке Љуштине је само један у низу афера садашњег руководства ГО Гроцка, а док је афера „Бодрум“ бар и покренута, и ова грочанско египатска добија свој епилог.

Јованка Љуштина постаће нова начелница Управе у ГО Гроцка.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар