Почетна » ДА ЛИ ЋЕ СЕ ВРАТИТИ ЖИВИ? СНС Гроцка, због митинга „помену жртвама Олује“ организовала екскурзију за пензионере! (ФОТО)

ДА ЛИ ЋЕ СЕ ВРАТИТИ ЖИВИ? СНС Гроцка, због митинга „помену жртвама Олује“ организовала екскурзију за пензионере! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Хронични болесници, деца, омладина, труднице, старији грађани требало би да се чувају високих температура и уколико је то могуће да без преке потребе не излазе напоље, будући да ће наредних дана температура бити и изнад 40 степени.

С обзиром на то да је на снази црвени метеоаларм, који се издаје када временски услови могу лоше да утичу на здравље људи, стручњаци Инститит за јавно здравље „Батут“ саветују ко све треба да води рачуна.

С друге стране, упркос упозорења надлежних, ОО СНС-а Гроцка је организовао екскурзију у уквиру које је планирано да се придруже скупу „Помену жртвама Олује“ која се одржава вечерас са почетком у 20 часова у Ветернику.

-Данас је преко 300 пензионера са територије општине Гроцка отишло на организовано путовање на којем ће посетити Бању Врдник, Манастире Гргечак, Хопово и Крушедол. Обићи ће Сремске Карловце, Петроварадин и Ветерник. У 20 часова присуствоваће и помену жртвама „Олује“ у Ветернику,  наводи се у саопштењу СНС-а Гроцка.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић, ФОТО: СНС Гроцка

Можда ти се свиди

Оставите коментар