Почетна » Дан грамофонских плоча у Егзопростору!

Дан грамофонских плоча у Егзопростору!

од admin
0 коментар

У среду 12. августа, на обали реке Дунав, у АКЦ Егзопростору у Винчи, очекује нас целодневна музичка манифестација под називом „Дан грамофонских плоча“, уз берзу плоча, и наступе диџејева. Јединствени амбијент аутономног културног центра, биће идеално место окупљања свих љубитеља грамофонских плоча из Београда и околине.
Иако је прошло више од сто година од када су грамофонске плоче ушле у нашу свакодневницу, њихова популарност и даље не јењава. Чињеница је да је последњих неколико деценија, продаја грамофонских плоча у сталном порасту, а да је тако и у Србији, сведочи велики број младих диџејева који све гласније заступају мишљење да је винил и даље непревазиђен и незаменљив носач звука. Управо из тог разлога, ова манифестација има за циљ да ода поштовање свима који се свакодневно боре за винил у времену дигиталних технологија. Догађај има за циљ да окупи диџејеве, продавце и љубитеље винила, и да то прерасте у традицију.
Током дана, у Егзопростору биде организована берза плоча, током које де посетиоци моди да прегледају, преслушају и купе нека од бројних квалитетних издања, а увече нас очекују диџеј наступи.
На сцени де се нади ДЈ Дубие и ДЈ Спектрум, који де специјално припремљеним избором музике са винила публици пружити незаборавно искуство и комбинацију жанрова као што су даб, фанк, хипхоп, драменбејз, џангл, електро и хаус..

Можда ти се свиди

Оставите коментар

2 × five =