Почетна » Део опозиције у Гроцкој на државним платама, службеним телефонима, али не подржавају Вучића

Део опозиције у Гроцкој на државним платама, службеним телефонима, али не подржавају Вучића

Делује као опозиција, али..

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Председник Нове Демократске странке Србије (ДСС) Милош Јовановић изјавио је данас да Споразум о путу ка нормализацији између Косова и Србије, значи исписивање Србије из историје и додао да је председник државе Александар Вучић „прешао на тамну страну Вука Бранковића без повратка“.

„Бирамо између Србије и Вучића и избор је лак – Србија, Србија, Србија и само Србија. Ово ћемо спречити као народ или народ бити нећемо“, навео је Јовановић, а саопштио Нови ДСС.

Председник ОО Новог ДСС-а Гроцка, Зоран Милићевић Паја каже да није упознат са данашњом изјавом председника његове странке, али да свакако подржава ставове странке.

Наиме, Милићевић каже да није видео данашњу изјаву Милоша Јовановића јер нема профил, те не прати друштвене мреже.

-Нисам гледао још ништа од вести, вечерас ћу одгледати дневник на Нова С, којег пратим често. Ја сам ту у ДСС-у, али није била никаква седница главног, градског или сличног одбора те се дуго нисмо видели. У Гроцкој сам опозиција, што се види на седницама Скупштине, рекао је за Жиг инфо, Зоран Милићевић.

Изјава Милићевића добијена је са службеног броја ГО Гроцка, односно једног од бројева које користе јавна предузећа у овој локалној самоуправи.

Подсетимо се, у Гроцкој јавна предузећа претежно служе како би се запошљавали партијски кадрови актуелне власти. Неретко се дешава да су таква  лица запослена само на папиру, односно да су у радном односу али да се уопште не појављују на послу.

Садашњи председник Новог ДСС-а, Зоран Милићевић – Паја добија уговор на „недоређено“ у грочанском водоводу 2018. године.

Жиг инфо је још пред изборе 2016. године писао да је локални ДСС на челу са председником грочанског Одбора Зораном Милићевићем – Пајом у блиским односима са напредњацима, односно тадашњим председником ОО СНС-а Гроцка Драгољубом Симоновићем.

Многи чланови и активисти ДСС-а су оспоравали писање Жиг инфа о тим блиским односима. Блиски односи су се задржали и са садашњим председником ГО Гроцка и ОО СНС-а, Драганом Пантелићем, барем судећи по седницама СГО Гроцка.

Са доласком напредњака у Гроцкој, од 2012. године, у водоводу у Гроцкој запослено је више чланова ДСС-а . Од тог броја , петоро на неодређено и 1. на одређено. Кадрови ДСС-а као што су Миленко Јахура, Веселин Дабетић и други, добијају као награду за учешће у странци запослење за стално у водоводу.

Већина ових радника је и даље запослена у водоводу у Гроцкој, исто толико се готово и не појављује на послу.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар