Почетна » Деоница од Брестовика до Пудараца задаје главобоље пољопривредницима, за ГО Гроцка асфалт је постављен (ВИДЕО)

Деоница од Брестовика до Пудараца задаје главобоље пољопривредницима, за ГО Гроцка асфалт је постављен (ВИДЕО)

На засадима бела прашина

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према подацима са Википедије, 1977. пуштено је  у саобраћај 12,5 km ауто-пута кроз Београд од Мостарске петље до Бубањ Потока, као и још 28 km ауто-пута до Умчара. Већ следеће године пуштено је још 79 km ауто-пута на деоници Умчари—Баточина. 

Пре више месеци започело са са реконструкцијом пута између Брестовика и Пудараца, тачније насеља Буковача. А они који овај путни правац користе свакодневно, сложиће се да је реконструкција требала да буде од места где се завршава па до Пудараца.

Средином марта, тачније пре тачно месец дана саобраћај на овој деоници је затворен за саобраћај због, како се наводило „радова на санацији носеће подлоге пута  од Центра за геомагнетизам до Буковаче након чега ће се извршити и завршно асфалтирање ове деонице пута“.

Брестовик – Умчари: Прокопали више километара, асфалтирали 950 метара и затворили саобраћај на цео дан (ФОТО и ВИДЕО)

Међутим, испоставиће се да се тај дан асфалтирало само 950 метара.

Почетком априла, тачније 4. априла 2024. године, из Инфо службе ГО Гроцка најавили су да ће „завршити са постављањем асфалта на последњих 500 метара пута 351“.

11. дан након „асфалтирања преосталих 500  метара“, како је саопштено из Инфо службе ГО Гроцка, деоница пута 351 у делу који је „реконструисан“, изгледа овако:

Поједини пољопривредници који имају засаде на овом потезу су очајни. Кажу да реконструкција предуго траје, да готово и не виђају раднике а да због количинe прашине која се ствара, у страху су за засаде који су сада практично покривени истом.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар