Почетна » Директор паркинг сервиса држи састанак са Винчанцима због Белог брда

Директор паркинг сервиса држи састанак са Винчанцима због Белог брда

Приватизовање државе

од Жиг Инфо
0 коментар

Ако сте се упитали како изгледа школски пример приватизовања државе, то сте могли вечерас да видите у Великој сали ГО Гроцка.

Наиме, мештани Винче, конкретно они који су погођени „реконструкцијом и експропријацијом земљишта“ у близини Археолошког налазишта Бело брдо, позвани су да о овом проблему причају са премијерком Аном Брнабић. Састанак је био заказан за вечерас у 18. часова у Великој сали ГО Гроцка. Међутим, уместо Ане Брнабић главни говорник и домаћин састанка био је директор ЈКП „Паркинг сервиса“ Београд, Андрија Чупковић.

А ако се питате шта ће Чупковић ту и зашто председава, одговор је зато што је он координатор СНС-а за Гроцку и како је вечерас рекао на састанку, пријатељ премијерке Ане Брнабић.

У току писања овог чланка састанак са грађанима још траје. Наши извори наводе да је снимање било забрањено, а обезбеђење је мотрило на „госте“ како се не би латили телефона или сличног апарата.

Поставља се питање и зашто су присутни уопште разговарали са Чупковићем. У суштини, поента састанка је да је Чупковић све завршио са странком и да ће се прихватити већина захтева мештана. Али на које је захтеве тачно мислио и где је то договорено, Чупковић није саопштио.

Подсетимо, раније одржан ЈАВНИ УВИД ПОВОДОМ ПЛАНА ПРОШИРЕЊА АРХЕОЛОШКОГ НАЛАЗИШТА БЕЛО БРДО У Винчи. Поједини мештани и посланици сматрају да је на делу изградња Винче на води.

Погледајте снимак са прошлог састанка:

ЕЖИ

Насловна фотографија: Архива

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар