Почетна » ДИРЕКТОР СА ПИШТОЉИМА „Послао сам лошу поруку, подносим оставку“

ДИРЕКТОР СА ПИШТОЉИМА „Послао сам лошу поруку, подносим оставку“

од admin
0 коментар

Директор Јавног комуналног предузећа „Грочански комуналац“, Миленко Буквић, поднео је данас оставку након писања „Блица“ о скандалозној фотографији, где он позира са пиштољима.

Миленко Буквић је пре недељу дана кумовао на свадби када су настале његове фотографије са пиштољима.

Због нарушавања угледа јавном предузећу, реаговала је и општина Гроцка.

Због свега тога, данас је Миленко Буквић поднео оставку.

Његову оставку преносимо у целости.

„Обавештавам јавност да на захтев председника градске општине Гроцка Стефана Дилберовића подносим оставку на место директора ЈКП „Грочански комуналац“.

Моја слика која је узнемирила јавност настала је на свадби као шала, а оружје које се налази на њој није право.

Без обзира на то таква фотографија оставља у јавности лошу поруку која је недопустива за локалног функционера и члана Српске напредне странке.

Осећам личну одговорност због свега што се десило и зато подносим неопозиву оставку.

Својом оставком желим да не будем терет ни градској општини Гроцка ни странци којој припадам. Захвалан сам на поверењу које ми је указано и верујем да овај чин због кога сам поднео оставку неће умањити све позитивне резултате које сам постигао на месту директора ЈКП „Грочански комуналац“.

Председник општине Гроцка Стефан Дилберовић: „Случај Буквића за наук“
– Данас сам добио писану и неопозиву оставку директора ЈКП „Грочански комуналац“ због објављивања недоличне фотографије. Оставку сам прихватио и упутићу је Скупштини градске општине Гроцка на прихватање. Случај г. Буквића треба да буде наук свим општинским функционерима какво понашање је недопустиво у јавности. Ми смо власт која је спремна да промени сваког функционера који се не понаша долично или нема резултате рада и по томе се разликујемо од претходника – каже Стефан Дилберовић, председник градске општине Гроцка.

M. M. M.   Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

thirteen − seven =