Почетна » ДОКЛЕ ВИШЕ ОВАКО Овај напредњак се енормно богати и не може му нико ништа!

ДОКЛЕ ВИШЕ ОВАКО Овај напредњак се енормно богати и не може му нико ништа!

од admin
0 коментар

На изборној листи за народне посланике 2008. у рубрици стајало је да је по занимању машински конструктор, а четири године касније наведено је да је дипломирани економиста.

Он  је, наводно, у међувремену завршио трећи степен на Факултету за пословне студије у Бањалуци, а четврти 2008. на Факултету за предузетнички бизнис Универзитета „Унион – Никола Тесла“.

Његово име је Драгољуб Симоновић и носилац листе је Српске напредне странке, као и њен председник у Гроцкој.

Од свог колеге, пожаревачког градоначелника, Симоновић је одавно добио лепу грађевинску парцелу на Сребрном језеру, коју је потом изделио и продао уз пристојну зараду, а на преосталом парчету земље је дао да му радници грочанских јавних предузећа о општинском трошку сазидају викендицу. Успутно су сва комунална предузећа у Гроцкој уништена и доведена до банкротства, а радници још траже исплате заосталих плата. На тим парцелама никле су и друге викендице такође грочанских напредњака, те сада тај крај на Сребрном језеру зову „Грочанско дедиње“.

О ВИКЕНДИЦАМА ГРОЧАНСКИХ НАПРЕДЊАКА – ОВДЕ

На почетку претходног мандата председника општине Гроцка, Симоновић је пријавио да од имовине има кућу у Врчину (где живи са породицом), седам година стари путнички ауто марке форд и скромну уштеђевину (шта год да то значи), док је његова супруга имала наслеђену кућу са шест хектара земље у Малој Иванчи.

Од како је постао други пут председник ГО Гроцка (2012), а затим и директор Железница Србије са чијег места је смењен од стране Вучића, Симоновић и његова породица су стекли енормно богатство.

Од кућице од 50 квадрата, садашње Симоновићеве куће изгледају овако:

Имање Симоновића покривено је и камерама

Преко пута ових Симоновићевих „викендица“ гради се и још једна кућа.  Она у основи има између 300-400 квадрата.

Симоновић, осим изградња кућа, купује и више хектара земље у „Цигамали“ у Врчину, непосредно иза куће. На својим ново купљеним парцелима засађује виноград.

Симоновић купује парцеле иза својих кућа

Један од Симоновићевих воћњака

До Симоновићевих воћњака насут је гребани асфалт

Док је био на челу Железница, нове дрвене железничке прагове уградио је у свој виноград у Врчину. Прагови су били намењени за изградњу и реконструкцију руинираних српских пруга. У Врчину с иронијом су приметили да је Симоновић допремио неискоришћене прагове.

Довезени су камионима „Железница“, послужили су за шпалире за лозу у винограду Симоновића, а део на паркингу иза куће стајао је месецима.

Камиони који су дотерали железничке прагове

Нико није питао одакле прагови, а вредели су више хиљада евра.

„Прагови“ стајали на паркингу иза Симоновићеве куће

Симоновић је демантовао да је дрвене прагове уградио у виноград и тврдо је да их нема ни у свом дворишту.

 

 

НАСТАВИЋЕ СЕ – Симоновић наставио са куповином и сређивањем некретнина. Женина кућа у Иванчи, од блока до луксуза..

 

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар