Почетна » Дошли смо до роковника који открива све комбинације СНС-а у Гроцкој: Каравуковчани, Смедеревци и остали грађани

Дошли смо до роковника који открива све комбинације СНС-а у Гроцкој: Каравуковчани, Смедеревци и остали грађани

Роковник Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

од Жиг Инфо
1 коментар

У ГО Гроцка, од ране зоре на терену су активисти СНС-а који у кампањи „од врата до врата“ сакупљају капиларне гласове.

Како су напредњаци звали да их заштитимо од напредњака који од јутрос обилазе „као секта“ широм Гроцке

Подсетимо, читаоци Жиг инфа јавили су да су од јутрос активисти СНС-а, виђени у сваком месту на територији ГО Гроцка. Већина је доведена из војвођанских места, а по групама иду заједно са по неким чланом из локалног одбора напредњака. У Пударцима, заједно са активистима СНС-а виђен је и председник Гроцке, Драган Пантелић.

На питање зашто је потребно да људи са стране, који су дошли са аутом новосадских таблица, у његовом рођеном месту раде кампању и да ли је ту заправо реч о неспособности локалног одбора, Пантелић каже да су они ту само да их контролишу.

Међутим, Жиг инфо је дошао до роковника једног од „контролора“, како их зове председник Гроцке, у којем се открива до детаља кампања СНС-а за предстојеће градске и локалне изборе.

Према том документу, избори ће бити 28. априла, а за подручје Гроцке организована је група Горана Ђаковића из Оџака, Каравукова и других места, који је у изузетно добрим односима са Андрејем Вучићем.

У „роковнику“ се  налази и тачан број уписаних гласача по бирачком мести, као и да ли треба помоћ активиста „са стране“. А ако погледамо који се активисти дају у „испомоћ“, видећемо да су то становници Оџака, Каравукова, Смедерева, Бачки Петровац, Кулпин и други градови.

У овом роковнику „Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања“ налази се и тачан податак колико је сигурних гласова до сада обрађено, у односу на њихов целокупан број. Такође, налази се и списак резервисаног смештаја за, како каже председник Гроцке, „контролу“ из Новог Сада.

„Не улазити у расправу о локалу, причати само о Вучићу“, упутство је за активисте из роковника.

Погледајте најзанимљивије „записе“ из овог роковника СНС активиста:

 

*Напомена: Бројеви телефона су обрисани, због заштите података личности.

 

ЕЖИ

Насловна фотографија: Илустрација

Можда ти се свиди

1 коментар

nikolas март 3, 2024 - 12:42

kakva zastita licnosti brisanjem brojeva telefona, koga stitite tako od te bagre, dahte javno sve kad vec objavljuje onda sve bez cenzure a ne ovako!!

Понови

Оставите коментар