Почетна » Другог дана штрајка глађу испред општине Гроцка, Видоја нико не примећује

Другог дана штрајка глађу испред општине Гроцка, Видоја нико не примећује

Здравље му све лошије

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Преспавао је прву ноћ испред зграде ГО Гроцка, ушао у други дан штрајка глађу, међутим узалуд јер Видоја Теофиловић из Врчина нико не примећује.

Испред главног улаза ГО Гроцка, од јуче Видоје је истрајан у својим захтевима да се Македонска улица у Врчину, након силних., обећања коначно асфалтира.

Пролазе поред њега разни општински службеници, али од званичника који би можда и могли да му реше проблем, ни трага ни гласа. Истини за вољу, главешине ГО Гроцка и не улазе на овај улаз, већ то чине са друге стране зграде, са паркинга право на радно место, те можда и не виде Видоја.

Данас се Видоју здравље погоршало и интервенисала је Хитна помоћ. Имао је повишен крвни притисак и шећер. Покушали су лекари да одговоре Видоја од шрајка глађу, али он не одустаје. Како је рекао, остаће ту докле год му се не асфалтира улица.

Подсетимо се, од јуче Видоје Теофиловић из Врчина штрајкује глађу због несфалтирања Македонске улице. Како је рекао за Жиг инфо, има два захтева.

-Не одлазим одавде док се не асфалтира улица , или док не дође лично министар Тома Момировић како би попричао са њим, изјавио је на почетку штрајка Теофиловић за Жиг инфо.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

1 × 5 =