Почетна » Е ОВО ЈЕ ЗАХВАЛНИЦА На оригиналан начин исправили неправду у Гроцкој

Е ОВО ЈЕ ЗАХВАЛНИЦА На оригиналан начин исправили неправду у Гроцкој

од admin
0 коментар

Поводом 11. маја Националног дана добровољних давалаца крви у Великој сали градске општине Гроцка организован је пријем добровољних давалаца крви са наше општине.

Председник градске општине Гроцка Стефан Дилберовић уручио је признања редовним даваоцима, а пријему су присуствовали и заменик председника скупштине општине Гроцка Зоран Костић, помоћник председника општине Гроцка Живислав Гачић и секретар Црвеног Крста Гроцка Слободан Тошић.

Међутим, једном од добровољних даваоца Александру Маторчевићу из Пудараца, који је до сада дао крв преко тридесет пута није уручена никаква захвалница.

-Да будем фин, желим да се захвалим челницима СНС-а зато што ми нису дали захвалницу за добровољно давање крви.Ја ћу моју обавезу испуњавати увек и помагати колико будем могао,а они ситне душе нека купују људе за ситнице,а себи нек напуне пуне џепове ,па правац у Дунав, написао је статус на свом фејсбук налогу Маторчевић.

Увидевши да је учињена неправда, Златко Симић из Умчара је осмислио на оригиналан начин како да се Александру одужи за његово залагање, а притом је показао суморну слику нашег друштва.
Наиме, Симић је направио захвалницу Маторчевићу за, како је наведено, „у знак признања за дату крв, изражену племенитост, хуманост и љубав према човеку“. Симић је Александру уручио захвалницу лично.

sale diploma 3

Александар Маторчевић је изјавио да му је ова захвалница вреднија од праве.

sale diploma

Златко Симић, дотични опозиционар потписник захвалнице, је упутио извињење поводом свог потписа јер, како је навео, није писао патриотским писмом преко 20 година а притом је био у журби.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

5 + eight =