Почетна » Грочани поштују забрану кретања (ВИДЕО)

Грочани поштују забрану кретања (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Изузетак је само недеља, када грађани старији од 65 година могу напуштати домове од 3 до 8 часова ујутру, ради куповине намирница.

Напуштање домова након 17 часова и пре 5 часова ујутру, могуће је искључиво из хитних медицинских разлога, уз радну дозволу или посебно одобрење надлежних органа.

Имајући у виду потребе грађана, Влада је одлучила да дозволи извођење кућних љубимаца у шетњу свакога дана у периоду од 20 до 21 час.

Грађани могу извести своје љубимце у шетњу у максималном трајању од 20 минута и највише 200 метара од места свог пријављеног пребивалишта. Те шетње се не смеју обављати у групама.

Сходно наредби Владе Републике Србије, одлучили смо да проверимо да ли грочани поштују задате мере. Упутили смо се у центар Гроцке. Успутно осим аутобуса, аутопревозника и полиције, на саобраћајницама је готово немогуће видети цивилна аута. Око 17 часова и 20 минута, стигли смо у центар Гроцке. У том тренутку затекли смо само једну мајку са дететом и једног малолетника у парку иза „бироа“. Празне улице делују готово сабласно, а тишина је неописива. Чују се само птице и понеки лавеж паса. Звук им с времена на време прекидају аутобуси и друга теретна возила која пролазе смедеревским путем. Утисак је да Грочани заиста поштују забрану кретања, а како је то вечерас било погледајте:

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар