Почетна » Како се грочански функционери суочавају са „Алцхајмером“

Како се грочански функционери суочавају са „Алцхајмером“

од admin
0 коментар

 

Алцхајмерова болест је врста деменције која узрокује проблеме са памћењем, размишљањем и понашањем. Симптоми се обично развијају полако и временом се погоршавају до те мере да оболелим особама знатно могу ометати обављање свакодневних задатака.

Судећи по догађају одиграном 11. маја ове године у Другом основном суду у Београду, грочански политичари су  у поодмаклој фази ове деменције.

На рочишту у поступку  Кјокушинкаји клуба „Тигар“ против ГО Гроцка због противправне забране уласка на потписивање уговора 2017. године, садашњи члан Већа Владо Радовановић, под надимком „Влада Будала“,  толико се упетљао у сопствене лажи да би на крају се његов исказ свео на „не сећам се“.

Наиме, Радовановић који је у исто време био и председник Спортског савеза општине Гроцка и члан Већа, пред Другим основним судом доживео је амнезију  у тренутку када је поступајући судија почео да га испитује у вези спорног догађаја из 2017. године.

Радовановић је прво у свом исказу саопштио да је раднику обезбеђења наредио да не пусти представника Кјокушинкаји клуба „Тигар“ у салу на потписивање уговора тек када је позвана полиција. На питање поступајућег судије  зашто је заступник Тигра уопште звао полицију уколико је пре тога био дозвољен улаз, Радовановић је почео да видно црвени и да прича неповезано, да би на крају цео свој исказ свео на то, да се не сећа тог догађаја. Пре сведочења Радовановића, радник обезбеђења се изјаснио да је управо он тај који му је наредио да представника Тигра не пусти у салу где су се потписивали уговори.

Радник обезбеђења, као и Радовановић нису могли да се сете да је на потписивању уговора спорног дана био присутан и тадашњи председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић који је првостепено осуђен за паљење куће новинару нашег портала.

Подсетимо се, и на претходном рочишту секретар Живка Комленац Ђорђевић није могла да се сети да ли је на потписивању уговора присуствовао Симоновић. 

Суду су предати докази са званичног сајта ГО Гроцка у виду текста са фотографијама од спорног дана, где се јасно види да је потписивању уговора присуствовао Симоновић.

Владо Радовановић је на рочишту изјавио да се не сећа ни да га је представник „Тигра“  позвао и да га је упитао зашто му није дозвољен улаз у зграду општине.

У телефонском разговору, који ексклузивно објављујемо, направљеног спорног дана јасно се чује наредба Владе Радовановића, раднику обезбеђења да представника Кјокушинкаји клуба Тигар не пусти у салу.

 

Аутор овог текста не може а да не постави питање колико ће грочанских политичара у блиској будућности оболети од „алцхајмерове болести“? Нажалост, појава терминалне луцидности још није довољно истражена.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

15 − 12 =