Почетна » Гроцка: Изнео да су у незаконитим радњама и да ће напредовати и био је у праву

Гроцка: Изнео да су у незаконитим радњама и да ће напредовати и био је у праву

Добио два изборна места

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Због признања напредњака Миленка Буквића, да има правне државе,  полиција и тужилаштво би покренули истражне радње. Али, пошто правне државе нема, од четири  тадашњих координатора, тројица су ушла у власт у Гроцкој и заиста о свему одлучују. По доласку новог СНС повереника, Андрија Чупковића, ваљда за своје „незаконите радње“, награђен је тако што је добио да води два изборна места у Врчину.

Прошло је годину дана од како је Жиг инфо објавио снимак у којем се чује како Миленко Буквић каже да су  сви они (координатори СНС-а) уплетени у незаконите радње. Буквић је признао да су незаконите радње везане за предузеће „Еко Гроцка“, као и да највећу одговорност има Стефан Дилберовић као потписник уговора. Ипак, према речима Буквића, изгледа, таква биографија је одлична јер ће баш неко од њих четворо „корумпираних“ бити председник ГО Гроцка. Ако ништа друго, наводи Буквић, они (координатори) ће бити прва четири човека у општини Гроцка.

У времену када је ово изговорено, Миленко Буквић је био заменик директора предузећа „Еко Гроцка“. Данас је директор истог предузећа, а добио је и ново задужење- да води бирачко место 10 и 11 у Врчину.

Биографија Миленка Буквића

Осим заиста легално стечене дипломе државног факултета, биографија Миленка Буквића,  није баш сјајна. Ако би се и похвалио стеченом дипломом, његова биографија што се тиче радног искуства изгледа овако:

Некадашњи је директор чак два комунална предузећа у Гроцкој, од која су оба у стечају а према радницима имају неисплаћене вишемесечне плате. Као директор Јавног комуналног предузећа Грочански комуналац, Миленко Буквић, поднео је у мају 2015. оставку на ту позицију, након писања медија о скандалозној фотографији где он позира са пиштољима (насловна фотографија).

Након појаве ове фотографије, тадашњи директор Буквић је добио епитет Директор два пиштоља. Како се узбуркала јавност, Буквић је поднео оставку. Тадашњи председник ГО Гроцка, Стефан Дилберовић поводом случаја Два пиштоља, за медије је изјавио да је овај случај за наук.

– Данас сам добио писану и неопозиву оставку директора ЈКП „Грочански комуналац“ због објављивања недоличне фотографије. Оставку сам прихватио и упутићу је Скупштини градске општине Гроцка на прихватање. Случај г. Буквића треба да буде наук свим општинским функционерима какво понашање је недопустиво у јавности. Ми смо власт која је спремна да промени сваког функционера који се не понаша долично или нема резултате рада и по томе се разликујемо од претходника – изјавио је за медије тада Стефан Дилберовић, председник градске општине Гроцка.

Пре него што је смењен, док је био директор ЈКП-а Гроцка, критиковао је „прошле“ јер су хтели да приватизују предузеће за „мале паре“.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

16 − twelve =