Почетна » ГРОЦКА ОПЕТ РЕКОРДЕР! Након највећег дужника Комуналног, сада је највећи неплатиша струје!

ГРОЦКА ОПЕТ РЕКОРДЕР! Након највећег дужника Комуналног, сада је највећи неплатиша струје!

од admin
0 коментар

Портал Република, данас је објавио највеће дужнике ЕПС-а, где се поред појединих јавних предузећа, налазе се и имена бизнисмена, власника коцкарница, па чак и некад угледних спортиста.

Према њиховом истраживању, убедљиво највећи дужник је Јавно предузеће за развој општине Гроцка чији је председник Драгољуб Симоновић. Ово предузеће укупно дугује 131.865.668 динара! Како је дошло до овог дуга и чиме се тачно ово предузеће бави, нису успели да сазнају јер се, како наводи портал Република, жена која се јавила на телефон само насмејала њиховим питањима и поручила да тренутно нико од надлежних у предузећу није у могућности да нам се јави.

Иначе, Јавно предузеће за развој општине Гроцка је бивша дирекција за изградњу. На место директора овог предузећа је Ружа Мркић.

Доласком Српске напредне странке у Гроцкој на власт, 2012. године ова општина, односно његова Јавна предузећа широј јавности у Србији постају позната по највећим неплатишама. Тако се сада већ бивше комунално предузеће нашло као највећи порески дужник, да би сада једно од преосталих предузећа било највећи дужник за струју.

Симоновићеве везе

Председник ГО Гроцка је доласком напредњака на власт запослио у ЈКП „Гроцка“ садашwег директора ЕПС-а Милорада Грчића. Недавно је у ЕПС у у Гроцкој запослен, на место једног од шефова, Симоновићев синовац, док је његов близак пријатељ Сретеновић из Умчара постављен за једног од директора у Младеновцу. Почетком прошле године, председник Гроцке је био осумњичен за крађу струје.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

2 × three =