Почетна » Гроцка: Отказали екскурзију пензионерима јер нису успели да скупе квоту?

Гроцка: Отказали екскурзију пензионерима јер нису успели да скупе квоту?

Пензионерска туга

од Жељко Маторчевић
0 коментар

У суботу 20. маја 2023. године, пензионери са подручја ГО Гроцка требали су да иду на екскурзију у Ниш, међутим данас су добили обавештење да је полазак отказан, а као незваничан разлог се наводи немогућност испуњавања квоте за митинг СНС-а у Београду.

Наиме, нашој редакцији се јавило више пензионера са такозваног југа ГО Гроцка који су нам се „пожалили“ да су им отказали екскурзију. Како још напомињу пензионери, због чега је дошло до отказивања, није им званично речено, осим што су им се организатори пожалили да нико неће да иде на митинг у Београд, док у Ниш хоће.

  • Пензионери из Умчара имају квоту од 200 људи, а у Пударцима 100 да доведу на митинг у Београд. Та бројка, како су нам саопштили организатори, је мала. За сада, од 300 људи укупно једва 20 да се пријавило за митинг у Београд, наводи нам један пензионер.

Подсетимо се, 2021. године пензионери из овог дела Гроцке су уместо у Бању Врдник завршили на митингу  Вучића у Бусијама. Према речима једне пензионерке, аутобус је, без консултација са путницима у Бусије преусмерила локална одборница СНС-а Маја Бабић. А наш портал, који је објавио ову причу, сама је контактирала организаторка пута, председница удружења пензионера Љиљана Живковић.

„Ја сам окорели напредњак и задњу кап крви ћу да дам за Александра Вучића. На његовој сам страни и гласаћу за њега док сам жива. И све што треба радићу за њега и за његову странку. Изјавите ово и Богу и људима. Ја сам та па та и не кријем се ни од кога и немојте више да ме узнемиравате. Ти који су отишли из Бусија, неће се више ухватити за браву од аутобуса. Лепо им је док једу и пију на Вучићев рачун, а неће да иду у Бусије. Срамота“, изјавила је тада Живковић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар