Почетна » Гроцка: Перу фасаде, дрвени намештај, аутомобиле и троше на десетине хиљада евра

Гроцка: Перу фасаде, дрвени намештај, аутомобиле и троше на десетине хиљада евра

Да ли знате где све "завршава" ваш новац?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Када прођете поред зграде ГО Гроцка, шта мислите да ли је фасада „опрана“ у догледно време? Да ли су опрали дрвени намештај, аутомобиле, тепихе? Према изводима до којих је дошао Жиг инфо, ГО Гроцка на ове ставке троши на десетине хиљада евра.

Они који више пута пролазе центром Гроцке, где се налази и зграда ГО Гроцка, готово нису никада приметили да се ова зграда „опрала“. Барем не ове године, а то је и видљиво на самој згради. Можда зграда и није опрана физички, али новчано јесте.

Судећи по изводима до којих је дошао Жиг инфо, само за прање зграде ГО Гроцка, од почетка ове 2022. године па до данас, утрошено је чак 1 197 259,20 динара.

За прање аутомобила, тепиха и канцеларијског намештаја, до сада је из буџета ГО Гроцка утрошено 298 808,80 динара.

Према изводима са којима располажемо, највише новца из буџета ГО Гроцка иде за предузеће „Eurosecurity d.o.o“. Радници обезбеђења, курири, и многи други радници који су запослени при ГО Гроцка су заправо њени радници. Такође, овом предузећу је плаћено за чишћење фасаде, као и за аутомобиле и прање канцеларијског намештаја. С друге стране, из ГО Гроцка кажу да прање аутомобиле обавља фирма „Хоботница 2012“ из Гроцке.

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар