Почетна » Гроцка: Победа радничког председника синдиката?

Гроцка: Победа радничког председника синдиката?

од admin
0 коментар

Данас су у Општинској управи Градске општине Гроцка одржани избори за председника Савеза самосталних синдиката Србије.

Према информацијама „Жиг Инфа“, у трци за председника овог синдиката учествовала су четири кандидата, где су се у првом кругу гласања издвојила два представника Неша Петковић и Горан Станојевић. Након првог круга гласања, Горан Станојевић је малом разликом од само једног гласа декласирао Нешу Петковића. Наиме, од укупног броја гласача, приликом првог круга у којем су учествовала четири кандидата, Станојевић је добио 37 а Петковић 36 гласа.

Затим се приступило другом кругу гласања где је Станојевић обезбедио себи победу од 57 наспрам 44 гласова колико је добио Петковић.

Станојевић: Коначно су радници послушали себе

У изјави за „Жих ИНфо“, нови председник Савеза самосталних синдиката Србије у Општинској управи Гроцке је изјавио да су радници коначно послушали само себе и да је изабран њихов кандидат.

-Први пут се десило да победи заиста кандидат кога су радници изабрали. Постоје разне приче у вези тога. Неки кажу да није тако, неки да јесте. Ја нисам партијски нигде опредељен. О свом против кандидату Петковићу не желим да коментаришем, једноставно не желим . Радници најбоље знају за кога су гласали. Ред је био да радници већ једном размисле својом главом, изјавио је за „Жиг Инфо“ нови председник синдикaта Горан Станојевић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар