Почетна » Гроцка: Шести сајам зимнице „Jесења кухиња у Гроцкој“

Гроцка: Шести сајам зимнице „Jесења кухиња у Гроцкој“

од Други Пишу
0 коментар

Градска општина Гроцка заједно са  ЈП „Пијаце и зеленило“ Гроцка,  представљају шести сајам зимнице, под називом „Јесења кухиња у Гроцкој“.

Сајам се одржава 30. септембра у „Грочанској чаршији“ . Свечано отварање сајма зимнице  ће пратити културно-уметнички програм  који  ће се одржати у 10 часова на платоу испред зграде Градске општине Гроцка. Посетиоци Гроцке имаће прилику да уживају у ревијалној и продајној изложби зимнице и осталих домаћих производа која се организују у сарадњи са Удружењима жена и Удружењима пензионера са простора општине Гроцка, као и са другим Удружењима са простора града Београда са којим општина Гроцка има одличну сарадњу.
У оквиру манифестације ће се одржати такамичење у  дегустацији најбољег џема, којег ће учесници припремати за трочлани жири. За такмичење у најбољем  џему  могу се пријавити Удружења која ће представити једну теглу за дегустацију, а могу се пријављивати такмичари и самостално.

За потребе манифестације потребно је донети бубњаре за припрему џемова, док је дрва и ћумур озбезбедила Градска општина Гроцка.

ЈП „Пијаце и зеленило“ Гроцка обезбедиће шећер и воће за све учеснике.

Трточлани жири очекује тежак, али и сладак задатак да оцени џемове наших учесника. Прва три места у овом такмичењу очекују специјалне награде.

Пријаве за овогодишњи сајам и такмичење ће трајати до 25септембраМожете се пријавити на следеће бројеве телефона:

066-806-3013 

0668063265

Можда ти се свиди

Оставите коментар

11 − two =